Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Élő Fordítást hoz a Mikulás az európai AirPods tulajoknak
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Netán hálózaton?
Netán több fájlt használ? Mert van úgy, hogy egy játék indul x.exével, de indít egy y.exét (tipikus esetben launcher-es gamák), és akkor mindegyiket "virtualizálni" kell. Ha lenne BF3-am, szívesen megnézném (ha valakinek van Szhely környékén, szóljon, és segítek), de ha amúgy csak 1-2 játéknak van baja vele, még mindig lehet használni a többihez. Amíg amúgy a legtöbb Virtu-val próbálkozónak arról sincs fogalma, melyik VGA-csatira kell dugni a kábelt, én nem nagyon csodálkozom.RetepNyaraB: Ja, hát nem állt a tűréshatárokat is beállítani.
Hiába állítod be, hogy 60°C-nál emelkedjen a venti fordulata, ha a hysteresis meg X°C. Amíg azt el nem éri, nem fog emelkedni 60+X°C-ig.ImI87: Nézz körül aprón, hátha akad hullakártya jó hűtéssel. TF-nek is jónak kellene lennie, de lehet, hogy kifogtál egy olyat, mint én anno HIS3870-nel, hiába volt alapból jó a hűtése: valami 50°C-os raktárban tárolhatták az ügyes és hozzáértő magyar forgalmazónál, és amikor leszedtem a hűtőjét, kőpor hullott alóla.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- Óra topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Okos Otthon / Smart Home
- Ezek a gaming monitorok az AOC jó ajánlatai közé tartoznak
- Videó stream letöltése
- Google Chrome
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Netán több fájlt használ? Mert van úgy, hogy egy játék indul x.exével, de indít egy y.exét (tipikus esetben launcher-es gamák), és akkor mindegyiket "virtualizálni" kell. Ha lenne BF3-am, szívesen megnézném (ha valakinek van Szhely környékén, szóljon, és segítek), de ha amúgy csak 1-2 játéknak van baja vele, még mindig lehet használni a többihez. Amíg amúgy a legtöbb Virtu-val próbálkozónak arról sincs fogalma, melyik VGA-csatira kell dugni a kábelt, én nem nagyon csodálkozom.
Hiába állítod be, hogy 60°C-nál emelkedjen a venti fordulata, ha a hysteresis meg X°C. Amíg azt el nem éri, nem fog emelkedni 60+X°C-ig.