- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
lowzor #32725 üzenetére
nálam is szinte az összes játék skálázódott, méghozzá gpu limitnél nagyon szépen.
ahol még tényleg nagyon kéne fps és nem igazán jól skálázódik, az az első Crysis, de az meg idén lesz 6 éves. viszont a Crysis3 már gyönyörűen használta mindkét kártyát.
HSM: eddig egy esetet láttam a 7850el, hogy a második kártyától behülyült a játék és az is a Rage volt.
-
kovsol
titán
válasz
lowzor #32725 üzenetére
Nekem meg sokkal több fps volt. 120-150 fps is megvolt ultra 4xAA val, volt ahol még több is.
Pont a BF3 volt ahol a legjobban ment nálam CF mellett. C3, FC3 esetében már érezhető volt a mikro akadás viszont. Szerintem full hd -ra nagyon overkill egy CF rendszer. Több monitoros rendszerhez, vagy nagyobb felbontásra látom csak értelmét.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Milyen routert?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Futás, futópályák
- Google Pixel topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 17 - alap
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 0perces !Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest