Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Apollo_21

addikt

válasz seederking #22244 üzenetére

Biztos benne a hiba de én egyetértek veled:)
    Másik totyikba bekérdeztem az eléggé fura kérdésemet miszerint..sem a gpu sem a cpu nem megy nagyon 80%fölé a krizis3ban, kikapcsolt antialiasting mellett max beállításokkal fullhdbe..és 30-40fps megvan simán..where is the problem?
    Ha a forumban leírtakból indulok ki..akkor halál limites kéne legyen..és hibásan írja akkor a progi a terheltséget is...

• ->Raizen<-

veterán

válasz seederking #22244 üzenetére

Látszik hogy nem nagyon vágod a témát. Az amd sok olyan phenom 2-t adott el amiben letiltott 2 magot. De ezt a tiltást megfelelő alaplappal fel lehet oldani és sok proci unlockolás után teljes értékű phenom 2 x4 ként üzemelt. Olyan procit is lehet találni amiben még az l3 6 mb cache is le volt tiltva 2 maggal együtt és unlockolás után lett egy 4 magos meg l3 cache feloldott teljes értékű phenom 2-je az embernek.
    Nekem is volt phenom 2 x3 720 procim és egy 10k-s lapban gond nélkül fel lehetett oldani a 4. magot és hibátlanul ment minden. Vannak olyan csonkítások amiket lézerrel végeznek el na akkor tényleg nem lehet feloldani a magokat.

Az egy dolog hogy látod hogy 9x százalékon teker a gpu de ezt meg lehet csinálni könnyen csak vga limites beállításokat kell alkalmazni fullhd 4x-8x msaa 16x af stb. Attól még tudna gyorsabb lenni a kártyád pl egy i5-ös procival. A phenom 2 felett eljárt az idő még ha húzod akkor is.
    Bf3 alatt 64 fős szerón határozottan jobb core i5-ös sandy vagy ivy procival stabilabb az fps meg persze több mint phenom 2-vel. Ezt sokan leírták már ebben a topciban is.

Új hozzászólás Aktív témák