Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arkennys
addikt
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Nem voltam én olyan gazdag hogy tobbszázezer ft os gépeim legyenek
Nekem elég sokat ment, és akkoriban pár éve elég normálisnak számító videokártyával használtam. Egyik itteni szerviz is aki cégeknek dolgozik, codegent szerel be az oda rendelt gépekbe, elég vegyes összeállításokba.Tegnap pont voltam bent beszélgetni, és ott volt egy nagy doboz, benne tápok. A cégtől jött, a bent található gépekből kiszedett elromlott tápok voltak benne. Kíváncsiságból áttúrtam, és az eredmény az volt, hogy a codegenekből volt pár 2-3 éves, ugyanennyi 5-6 éves, egy 2 éves cooler master, és kb 3-4 vegyes gyártási évszámú chieftec (többnyire 2 éves). És ők is azt mondják több tucat "próba" alapján, hogy semmi gond nincs a codegennel. Nem egy FSP, de azért nem annyira a legalja mindennek, hogy le "kodegányoljuk"

Félreértés ne essék, nem ajánlgatom, mindenki vesz amilyet akar-amire futja. De sokan úgy leszólják, hogy semmi tapasztalatuk nincs vele.
Bocsi az offért, tudom, nem ide való, de pörög annyira a fórum, hogy tán ne kövezzenek meg

Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645, 100% Akksi
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Nekem elég sokat ment, és akkoriban pár éve elég normálisnak számító videokártyával használtam. Egyik itteni szerviz is aki cégeknek dolgozik, codegent szerel be az oda rendelt gépekbe, elég vegyes összeállításokba.