Új hozzászólás Aktív témák
-
Arkennys
addikt
válasz
patex1983 #19437 üzenetére
Hát, manapság ahogy mesélték, a chieftechek is érdekes belsővel bírnak. Ahol gépem összerakta ismerős, aki szervizes, plusz cégeknek stb őkraknak össze-tartanak karban gépeket, érdekes volt hallani, hogy ők codegennel dolgoznak. Pl egy kitelepített elég szép példányszámból először mindbe chieftech ment, az újabb fajta. Abból jó sok vissza is jött szép sorban, hibásan. Codegeneket pakoltak föl, abból meg elvétve van nekik csere. Mielőtt támadást váltok ki ezzel, ezt ő mesélte, de én hiszek neki, mert nem ma kezdte ezt a szakmát, és ért is hozzá.
Persze tudom, sokak szerint nagyon alja kategóriás tápok a codegenek. De pl én is régi gépemben jópár évig azt használtam, azzal rakták össze, és nem is volt vele bajom. Most is az figyel abban, jó is, csak a gépet nem használom egy ideje az új megléte óta. Gondoltam, kis színesítésnek ezt is elmesélem
Nekem ez a hipro tetszik, van benne anyag, hűtése jó, halk is, az idő majd megmutatja a megbízhatóságát. Eredetileg egy 400 as seasonic-ot szereztem nevetségesen kis árért, totál új megmaradt darabot, csak annak a csatlakoztatása az alaplaphoz volt bajos csatlakozó különbség miatt (nem egyezett a tűszám, ha jól emlékszek a magyarázatra). Így lett a hipro. Na a lényeg, hogy 450-es, és akkor elbír a rendszerrel, főleg úgy, hogy a proci eléggé energiatakarékosnak tekinthető.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Synology NAS
- Apple iPhone Air - almacsutka
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- E-roller topik
- Half-Life 2
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Sapphire Nitro+ 6700XT 12G - 6 hónap garanciával
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- GIGABYTE RTX 2070 SUPER 8GB ELADÓ
- Eladó - Asus ROG Strix RTX 3080 10GB V2 LHR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660 Super 6GB CHIEFTEC Libra Zalman 500W
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- iPhone 15 Pro 128GB Silver Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3595
- Honor 400 Lite / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest