- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nem lesz iPhone 19
- Telekom mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
válasz
RVR400
üzenetére
Kérdés:
Szerintetek mennyi esélye van annak, hogy az alaplapom éppen akkor szarik be, amikor BIOS-t flashelek egy VGA-n, és nyomok egy restartot?

Ugyanis a legújabb fejlemény, hogy a videókártya jó, tehát nyugodtan flashelhető F10-ről F11-re a Gigabyte 7870 OC. Szóval úgy néz ki, hogy az alaplapom tegnapelőtt még beindult PCI-os VGA-val, de tegnap már semmilyen módon nem volt hajlandó. Tehát lapcsere. -
HSM
félisten
válasz
RVR400
üzenetére
Kell valami modernebb VGA, attól tartok. Nekem S3 trio-val nem volt hajlandó elindulni egy X58-as lapom, igaz tuti BIOS függő a dolog, mert egy másik meg ment vele. A tápot meg induláskor rá kell dugni a VGA-ra. A BIOS resetnél amúgy elvileg a PCI-os kártáyát, vagy az egyes PCIE-ben lévővel indulna, szval úgy kell okoskodni, hogy oda képet adni tudó eszköz kerüljön.
Nekem az 5850-el egyszer kellett ilyet, kifagyott winflash a flash közepén.
Azóta óva intek mindenkit a BIOS-os modoktól. Mondjuk fél nap szenvedés árán DOS alól az S3 trioval sikerült helyrehozni, de nem volt jó móka.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3459,94% Akkumulátor
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Azóta óva intek mindenkit a BIOS-os modoktól. Mondjuk fél nap szenvedés árán DOS alól az S3 trioval sikerült helyrehozni, de nem volt jó móka.