- Google Pixel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Kínai tech-túra összefoglaló
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Ki, mit tud róla: xxlgsm
Új hozzászólás Aktív témák
- 

HSM félisten válasz  BomiBoogie

üzenetére BomiBoogie

üzenetéreNem volt rossz döntés nálad az 1gb, figyelembe véve a procid meg a géped többi részét.  Én csak annyit mondtam, hogy sajnos szűkös, és később csak még szűkösebb lesz, ahogy terjednek a 2gb-s kártyák, és jönnek ki a szebb és szebb játékok... Ezért ha valaki megteheti, érdemes rászánni azt a plussz néhányezret. De mint az előzőben is írtam, azért meg lehet ezt oldani, még mindig nagyságrendekkel jobb, időtállóbb helyzetben vagy, mint mondjuk ha egy 7770 vagy 6870 lenne a masinában.... Én csak annyit mondtam, hogy sajnos szűkös, és később csak még szűkösebb lesz, ahogy terjednek a 2gb-s kártyák, és jönnek ki a szebb és szebb játékok... Ezért ha valaki megteheti, érdemes rászánni azt a plussz néhányezret. De mint az előzőben is írtam, azért meg lehet ezt oldani, még mindig nagyságrendekkel jobb, időtállóbb helyzetben vagy, mint mondjuk ha egy 7770 vagy 6870 lenne a masinában.... 
- 

karesz501 senior tag válasz  BomiBoogie

üzenetére BomiBoogie

üzenetéreha nem FHD-ban JÁTSZOL, akkor az 1Gb bőven elég. mire kijönnek azok a játékok amik 720p -n is megeszik az 1+ Gb-ot, addigra a 7850 is elvérzik ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Google Pixel topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Okos Otthon / Smart Home
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Affinity Designer
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- További aktív témák...
- Nvidia RTX 2080 Ti 11GB GDDR6X 352bit!!! ELKELT!!!
- GIGABYTE GeForce RTX 3080 Ti EAGLE 12GB - Garancia - Wellness done
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új, bontatlan/ 3 év garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Gaming OC Vapor-X 20G - Konzolvilág garancia 2027.05.07.
- Eladó rx 580 8gb
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Én csak annyit mondtam, hogy sajnos szűkös, és később csak még szűkösebb lesz, ahogy terjednek a 2gb-s kártyák, és jönnek ki a szebb és szebb játékok... Ezért ha valaki megteheti, érdemes rászánni azt a plussz néhányezret. De mint az előzőben is írtam, azért meg lehet ezt oldani, még mindig nagyságrendekkel jobb, időtállóbb helyzetben vagy, mint mondjuk ha egy 7770 vagy 6870 lenne a masinában....
 Én csak annyit mondtam, hogy sajnos szűkös, és később csak még szűkösebb lesz, ahogy terjednek a 2gb-s kártyák, és jönnek ki a szebb és szebb játékok... Ezért ha valaki megteheti, érdemes rászánni azt a plussz néhányezret. De mint az előzőben is írtam, azért meg lehet ezt oldani, még mindig nagyságrendekkel jobb, időtállóbb helyzetben vagy, mint mondjuk ha egy 7770 vagy 6870 lenne a masinában.... 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)