- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
válasz
->Raizen<- #17463 üzenetére
jahogy ja
-
- = Zk = -
félisten
válasz
->Raizen<- #17458 üzenetére
értékes?.... kétlem
figyelem a topikot, sztem én vagyok az egyetlen(#17459) gyuszaa
fúúú, nálam nagyon. és bosszant, hoyg nem tudom, miért.
idegesít, hogy nálam sose a papírforma van.... -
- = Zk = -
félisten
válasz
->Raizen<- #17454 üzenetére
ám legyen:
X6+6950-nel lowon kellett tolnom ezt a szerencsétlen BF-et... és még így is csúnyánbeszaggatott(12!FPS), mikor 12x cope-pal a füstbe néztemcsere FX+6950-nel ez kemény 27FPS-re ugrott... igen, mindkét esetben dolgozott a 6/8 mag...hány %-on? passz... nem figyelem (nem mert nekem nem "érdekes"... ezt fentebb kifejtettem ma.. vagy tegnap? tegnap!)
aztán Fx+7870 és volilá a min fps nem ment még 48 alá....
félreértés ne essék, AMD fan vagyok. de nem elfogult elvakult stb. csendes szeretője..
elismerem, egy i5/i7 derekasabb lenne a 7870 alatt.... de... köszönöm (egyelőre) nem. (majd akkor, ha madj annyira fog szaggatni a BF3, hogy más megoldásom nem lesz csak az intel)
-
- = Zk = -
félisten
válasz
->Raizen<- #17449 üzenetére
igen
Bf3 multiszerk.
gyere át hozz magaddal X6-ot és megmutatom. látom épp "kötöszködsz".(#17451) HSM
én tesztekre nem alapozok már. csak a személyes tapasztalatra.
baszod, én CSAK BF3 multival játszom.... szal nekem az a mérvadó. se 3trémárk se semmi -
- = Zk = -
félisten
válasz
->Raizen<- #17427 üzenetére
hibátlan.... (kop-kop)
(#17426) Rakeem
vedd az Asust! -
- = Zk = -
félisten
válasz
->Raizen<- #17422 üzenetére
viszont +1 a zafír mellett...
nem sok, de ne feledjük Ha lehet -
- = Zk = -
félisten
válasz
kockaharcos #17309 üzenetére
nem, nem ez. csak nem tudom, mi a lényege. miért fontos az. ennyi
(#17310) asdxv
sose próbáltam. 3870X2 óta tervezem a +1 kártyá megoldást... de hát most na
másnem, eladom a második vga-t..... de legalább elmondhatom, hoyg ezt is kipróbáltam -
- = Zk = -
félisten
válasz
gyuribácsi88 #17303 üzenetére
nekem is így jelöli...
nem tudom, normális-e -
- = Zk = -
félisten
válasz
->Raizen<- #17296 üzenetére
néznék én, de... nem hiszek az ilyeneknek. én annak hiszek amit itt látok a monitoromon...(drága ez a kis mizéria, de... elkerülök pár dolgot
)
szerk.
érdekes. mondok egy friss példát.
69502GB-ről váltottam 78702BG-re. mondták minek, mert hogy ugyan az a kettő. meghogy a tesztek stb stb.
kivettem a kártyát, be a 7870 és "gyorsult" a Bf3. pl a min FPS-em nem megy 45 alá (a fix a 65-70. az alá csak pillanatokra esik be, nem zavaró. nem folyamatosan)(#17297) daveoff
mi volt a gond, konkrétan... -
- = Zk = -
félisten
válasz
->Raizen<- #17294 üzenetére
BF3 multi alatt kijönne a CF erőssége, nekem az az érzésem. min fpsem megnőne gondolom. tán nem is kicsit..
a többit meg lecarom, mert.... nem nagyon nyomulok mással..szerk
igen, ilyen elven akkor a BF3 multiban kijönne az FX+CF előnye.... -
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
hát, még mindíg nem értem.
ugyan felfogtam amit írtatok, de.... nem tudom, nem értem. marad a szokásos: make it urself... ahogy azt már megszoktamszerk, értem
de miért baj ez nekem?... ha már a kocsi-motor példa...
akkor én ezt úgy látom, hoyg megyek a német autóláyán 250-nel, a kocsim motorja kellemesen zakatol, nincs túlterhelve, nem jár a maximumon. hm? -
- = Zk = -
félisten
válasz
kockaharcos #17284 üzenetére
ez nem az ipon fórum, beszéljetek rendesen velem, főleg TE....
buhehe
nah ,de most frankón. miért isbaj, hoyg ha a vga(k) csak 60-70%-on dolgoznak? akkor a gyári 2GB/db-ból csak 1,75Gb-t fogyasztanak, vagy mi?
nem érteni eme értelmet sry(#17286) Dealer95
de még mindíg nem értem ezt a "kihajtja" dolgot... mi értelme ilyen szemondtból, mire is jó, vagy...?!
(igen, vannak hiányosságaim e témában is)
-
- = Zk = -
félisten
válasz
DroiDMester #17256 üzenetére
miért, mi bajom lehet/van akkor ha csak 60-70%-on pörög a cpu?
(#17254) zserbox
buhehe -
- = Zk = -
félisten
hmm....
több óra (kör) BF3 nál nem megy 40fok fölé a vga, és ezt 30-32%-os ventisebességgel teszi. valszeg ebbe közrejátszik a hiperszuper szellős ház is... de ne feledjük, hogy a gép a gázkonvektor mellett van. szinte közvetlen mellette.. pár centi távolságról beszélünk.egyelőre BS sem volt (kop-kop)....
-
- = Zk = -
félisten
ne menjünk át IPON véleményezős topikba szvsz.
de nekem soha semmi bajom NEM volt a bandával. sem a Dévaissal, sem a másikkal....
-
- = Zk = -
félisten
érdekes
megint BS-t kaptam.... de több kör BF3 után csak...az tünt fel, hogy nem hűt a venti... szal lehet felmelgedett a kicsike.
de érdekes MSI AB szerint 20 fokos volt 80-100% kihasználtság és 20%-os ventivel... hm.
néha bekattan az MSI isebből lehet fix vezérlés lesz a vége
-
- = Zk = -
félisten
én ezekkel neveznék. telós képek sry....
jah, sry a kábelmenedzsmentért, ma vettem másik tápot, egyelőre csak "beszórtam" .... -
- = Zk = -
félisten
válasz
->Raizen<- #15816 üzenetére
fentebb keresd DroidMurphy posztját. (Y)
-
- = Zk = -
félisten
válasz
->Raizen<- #15775 üzenetére
hát hallod nem. olyat produkált pénteken, hogy hanyattcoptam magam
szitu
bevittem a főnökömnek melóhelyemre a gépemet. ő mégiscsak jobban ért az FX cpu-khoz...is. ugye, mert nekem nem ment sehogy 1600ba a rampár, illetve 4500on a cpu.nah, neki megvolt a 4500 és az 1600 is, DE a qrva élet a kecseg vrm hűtés gyenge és leoldott folyamatosan. úgy lekapcsolt, hoyg nem volt hajlandó bekapcsolni, csak egy másik táppal. és azóta ha rádugom a régi tápomat, nem kapcsol be vele a gép. szal most kölcsöntáppal vagyok, és szinte alapon a kicsike. 4,2-n....
a táp működik, leteszteltem. tehát számunkra megmagyarázhatatlan a dolog.
megoldás: vrm és chipset hűtés csere. meg egy új táp. ami bikább és egy esetleges CF-et is elbírhat...
szerk.
OFF mert cpus mizéria -
-
- = Zk = -
félisten
válasz
csucsbicep #15688 üzenetére
adom (Y)
-
- = Zk = -
félisten
noh, közben én meg...
ugye volt nálam is a BS de gyanúsan driverbuggal takaróztam.
szal friss vinyó+12.10+legfrissebb hangdriver és voilá, működni látszik. (kop-kop)értem ez alatt azt, hogy egy laza 4-600ticketes BF3 alatt kiszokott vágni. tegnap kibírta a 3500(!) ticketest...
egyelőre ennyi. ha változás van, szólok!
-
- = Zk = -
félisten
msi ab-nél honnan tudom elővarázsolni ezt a rivatuneres kis "lehetőséget"?
[link] -
- = Zk = -
félisten
érdekes. én ezt rohadtul nem értem...
miért kell 100%on pörögnie a gpunak? most high/ultrában játszom és ezeket az előbb leírtakat produkálja.. hol ezzel a baj? én nem látom bakker
nem 99%-on megy egy középkategóriás kártya, az tré szerintem,
ezt kitehetem aláírásba kockaharcos? -
- = Zk = -
félisten
válasz
DroiDMester #15298 üzenetére
érdekes....
én a BF3multi miatt frissítettem a gépet (FX+7870). azelőtt X6+6950 volt... háát, ég és föld a különbség.
a proci 45-60%-on teker. a kártya néhol 80-95%-on... az fps érték megfelelő, multihoz pont jó (Y)
persze lehet ehhez már közrejátszik a DDR2ről 3ra váltás is...hm. passzúgyhogy én már nem hiszek semmilyen tesztnek, csak annak, ami a szobám négy fala között törénik
szerk
anno, mikor megvettem a 3870X2-t a 6400+ X2 alá, akkor voltak bajaim... ma, hogy "ha" az FX-re rákötöm a 7950-et én valahogy nem félek
de előbb majd egy 7870CF-et nézek meg.... remélhetőlegDE... majd minden kiderül
-
- = Zk = -
félisten
válasz
DroiDMester #15293 üzenetére
i7-860@~4200.MHz már kezd kevésnek bizonyulni, de még így is mérföldekkel jobb mint a jelenlegi legjobb 8.magos AMD
ezt nem hagyhattad ki, gondolom.... bár ne "ismerném" a PH-s "életedet"
.... akkor elhinném, hoyg nem direkt írtad. így.
csak kérdezem. mert majd tervben van nálam is a 7950. de akkor megvagyok nyugodva, hogy az FX-em elég lesz alá. arra amire kell, bőven
egyelőre jó a 7870 is..de mit is keresel te itt amikor már 7950-esed van?
buhehe
-
- = Zk = -
félisten
válasz
DroiDMester #15290 üzenetére
Te mivel is hajtod a 7950(?)-esed? (cpu)
-
- = Zk = -
félisten
válasz
DroiDMester #15226 üzenetére
hmm....
én nem íratom ki. én nem hiszek neki. na meg, annyira nem is érdekel igazáncpu+vga-t szoktam figyelni BF3 alatt. (Y)
-
- = Zk = -
félisten
válasz
DroiDMester #15222 üzenetére
jaaa, igaz. a pálinka hatása még. sry
nem tudom, régen azt mondtad, hoyg nem lehet hinni egy monitotorzónak sem ilyen szempontból (én úgyemlékszem, te is ezt mondtad. ha nem, bocsánat)
ezért nézek fúrcsán. én is kiíratom de... nem tudom, mennyire valós. hihető -
- = Zk = -
félisten
válasz
DroiDMester #15220 üzenetére
és Te ennek a kiírt 3GB-nak hiszel?.. értem ezt a monitorozóprogi hetőségére
-
- = Zk = -
félisten
nekem új hibajelenség:
netezés közben képernyő elsötétül, majd vissza. zene minden megy a háttérben. visszakapom ak épet, erre ugye írja a jobb alsó sarok, hogy az aMD mittudomén mivan leállt majd helyrejött. oké... zavaros a kép... nyomok egy entert, erre kékhalál
0xa0000001-es hiba... most nézem mi is ez
-
- = Zk = -
félisten
próbálta már valaki régebbi driverrel? lehet a 12.11b a ludas?!....
drága lenne ennyi vga-t legariztatni -
- = Zk = -
félisten
válasz
csucsbicep #15021 üzenetére
nem néztem
de ment rendesen, egész addig, míg a realtek hangdrivert nem kezdtem el baszogatni....
(#15023) marinea2
pedig a kedvenc márkám -.- -
- = Zk = -
félisten
najó.. beállok én is a sorba.
feketeképernyő hang megfagy. ventifelpörgés nincs... -.-
mikor hazahoztam nem volt vele ilyen gond.... hm.. ment minden szépen. egész addig, míg nem kezdtem el babrálni a hangdriverrel. .hmm.. -
- = Zk = -
félisten
érdekes, nekem a BS-t megoldotta az, hogy feltettem a Realtek legfrissebb driverét
....
-
- = Zk = -
félisten
válasz
->Raizen<- #14943 üzenetére
hoppá
-
- = Zk = -
félisten
válasz
->Raizen<- #14938 üzenetére
igen, ezt sokan mondták. még a BC2-es korszakban
de ma pl visszaraktam, és nincs BS..... akkor?nem, sajnos nincs mód másik gépben való letesztelésre. és a gari sem olyan egyszerű. PH-s cumó... de ebbe nem enjünk bele inkább
-
- = Zk = -
félisten
hát, remek....
de érdekes, mert a frissebb "Realtek" driverrel nem csinálja ezt. (R2.70)
miért nem teszem vissza? mert elvették rbelőle a speckó beállítás lehetőséget, és helyette vmi fos Dolby Home Theatre carságot raktak bele....úgyhogy egyelőre hezitálok nagyon...
BS:
az, hogy nekem felpörög-é a venti vagy sem, azt nem tudom, még nem figyeltem. pont ilyenem volt anno a BC2-ben. ott driver gond okozta. ami boztos, hisz akkro a 6950-es volt. én 80-85%-ban driverre gyanakszom itt análam a BS-nél.... -
- = Zk = -
félisten
BlackScreen... megint. faca... eddig 2-3 napig elvolt nélküle.. erre tessék -.-
-
- = Zk = -
félisten
válasz
DroiDMester #7008 üzenetére
+1 köszönöm! múkodik (Y)
-
- = Zk = -
félisten
válasz
marcias #14855 üzenetére
érdekes, mert nekem már nem csinálja a BS-t.... fentebb már párszor leírtam, hogyan és miként. nem tudom ,a többieknek is sikerült-e ezzel a megoldással.
spanomnak 7850-ese van. a kis nyákos. neki absz nem csinált ilyet soha a vga. sztem ez a BS ink driverbug lehet.. sztem -
- = Zk = -
félisten
válasz
Entladen #14842 üzenetére
igen, próbáltam. hibátlanul teszi a dolgát....csak kihagy bizonyos beállítási lehetőséget így én a régit (R2.54) tettem vissza és előjött a gond... de erre szolgál a KERNEL módra váltás MSI AB-n (aki használ)
2 napja pont ez miatt rinyáltam az alaplapom topikjában, de nem sikerült megoldani. így visszatettem a régi drivert
-
- = Zk = -
félisten
válasz
->Raizen<- #14735 üzenetére
ezt keresd a neten a BC2 fórumokban
átállítottam pár dolgot az MSI-n belül és voilá. működik (kop-kop) -
- = Zk = -
félisten
hát, akkor jó. pont ma (is) volt ilyenem.
sőt tegnap is. azelőtt nem, csak akkor, mikor az MSI AB ütközött a régi Realtek hangdriverrel....mióta megvan az új alaplap, az ahhoz megírt drivert használtam. nem volt semmi ilyen fekete képernyős mizéria. ahogy visszatettem a régit, rögvest black screen
BC2 alatt is ez volt régebben... meg most is. tehát nálam az MSI AB vs Realtek a felelős ezért. 100%. teszteltem. nem 1x(#14733) zserbox
ígymár oké, csak.. túlkomplikáltam fejben a dolgot. ezért nem értettem -
- = Zk = -
félisten
válasz
->Raizen<- #14728 üzenetére
eskü nem értem....
menet közben fekete, játék közben? hol/hogy is kell elképzelnem ezt a hibajelenséget?
(#14727) zserbox
nini, felébredt a helyi mókaficek is -
- = Zk = -
félisten
válasz
->Raizen<- #14725 üzenetére
hol is kéne látnom a sapphire 7870 GHz-emnél fekete képernyőt? lemaradtam egy kottát
-
- = Zk = -
félisten
válasz
banderasz77 #14719 üzenetére
hááát, ez eddig oké. de a 6950-essel ilyet nem kaptam... szal ezért nem értem a dolgot
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hold - SW Heritage - Auto üzemmód
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HP notebook topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Subaru topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest