- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mobil flották
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- VoLTE/VoWiFi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
miresz
veterán
válasz
kockaharcos #10626 üzenetére
Ezt más gyártók HD 7890-nek hívják. [link] Lebutított 7950,Tahiti LE GPU.
-
miresz
veterán
válasz
->Raizen<- #10602 üzenetére
Szép eredmény.
(#10603) soultrapp: Szerintem azt csinálja most.
-
-
miresz
veterán
válasz
mrhitoshi #10541 üzenetére
Én feltettem eddig a 12.11 összes béta driverét,jelenleg is a Beta8 van fenn,de nekem eddig bevállt mindegyik.Az elsők közül valamelyikkel volt valami geb@szom,de azt is megoldotta a következő beta. Persze valószínű,hogy a végleges lesz a legjobb.
De teljesítmény csökkenést azt nem tapasztaltam,inkább növekedést.
(#10546) kockaharcos: Passz,nekem nincs meg.
-
miresz
veterán
válasz
kockaharcos #10543 üzenetére
BFBC2 multi. Én főként ezzel játszom. [link]
-
miresz
veterán
válasz
kockaharcos #10513 üzenetére
-
miresz
veterán
válasz
kockaharcos #10513 üzenetére
Szerintem már a BFBC2-nek is jó volt a grafikája,de a BF3-é még rátett egy pár lapáttal.
De a MOH WF-nek is szép a grafja.
De a Cryengine3 motoros Crysis 3-nak is odafigyel a grafja.
-
miresz
veterán
válasz
DroiDMester #10510 üzenetére
Ez szép grafika? Pfff... Akkor te még nem láttál olyan játékot aminek szép a grafikája.
-
miresz
veterán
válasz
Dealer95 #10400 üzenetére
APM=off,TurboCore=off,fix 4Ghz ezt általában alapfeszen viszik(1,26-1,3V nem mindegyik FX-nek ugyan az az alapfesze) Így hűvösebb lesz a proci,és jobb a teljesítmény,főleg multiban lesz jóval nagyobb teljesítmény növekedés.
(#10413) soultrapp:: Én a 7870-est venném. A haver is FX6100@4Ghz+7870 kombót használ,és simán jó. Érdeklődj nála.
-
miresz
veterán
válasz
DeathAdder #10358 üzenetére
Persze az olyan játékokban,(Nvidia pénzelt) amiben direkt úgy van megírva az algoritmus,hogy rontsa a CPU-s phisycs teljesítményt,hogy vegyél Nvidiát.
-
miresz
veterán
"Már korábban is leírtuk több cikkben, hogy a GPU-s PhysX az egy átverés, mert csak onnan profitál, hogy mesterségesen van lassítva a kód CPU-n. Akkor sokan letámadtak minket, hogy ez hülyeség, meg, hogy az NV ilyenre nem lenne képes, de a Batman: AC és a Borderlands 2 a legfrissebb PhysX runtime mellett rendre nyolc és négy magra kiosztja a munkát. Ha van egy négymagos (vagy többmagos) procid, egyszerűen jobban megéri kikapcsolnod a GPU-s gyorsítást az NV vezérlőpultján, mert a proci gyorsabban megcsinálja a munkát. "
-
miresz
veterán
válasz
DeathAdder #10082 üzenetére
Én továbbra is azt ajánlom.
-
miresz
veterán
válasz
Malibutomi #9989 üzenetére
Köszönöm,közben én is elolvastam,csak mobilról vagyok,és lusta vagyok
. Szerintem én még mindig várok a véglegesre.
-
miresz
veterán
Ez a tuning kérdés nem vetíthető le gyártókra,mert az adott példánytól függ nem gyártótól. A GPU-t meg minden gyártónak az AMD,szállítja be.
-
miresz
veterán
válasz
->Raizen<- #9804 üzenetére
Akkor legyél szíves arról "szakmai" csevegni.
-
miresz
veterán
válasz
->Raizen<- #9798 üzenetére
Tudtommal ez a 78xx topic,úgyhogy szerintem fejezzük be az OFF-ot. Szevasz.
-
miresz
veterán
válasz
->Raizen<- #9794 üzenetére
1 Jelentkező. Szerintem abszolut nem ér annyit,amenyibe kerül. Van,ill volt mindkettő.
-
miresz
veterán
válasz
->Raizen<- #9787 üzenetére
Gondolom tapasztalatból beszélsz,mert van FX-ed is.Nem igazán fedik a valóságot,a "tényeid". Elöbb olvass legalább utána,mielőtt írsz valamiről,mert félrevezető vagy. Részemről OFF vége.
( #9789 ) kovsol: Cryengine3.
-
miresz
veterán
válasz
->Raizen<- #9785 üzenetére
De kit érdekel 2012-ben az egyszálas teljesítmény? A clock to clock eredményt pedig ne hasonlítsd,mert nem is egy arhitectúra,ajánlom előbb olvasd el a PH-s tesztet,és,ha letisztult a kép akkor írj,mert félrevezeted a jónépet.
-
miresz
veterán
válasz
->Raizen<- #9721 üzenetére
"Máshol is elég keményen fikázod a márkát lelked rajta"
Csupán azért mert nem épp megbízható márkák közé tartozik. Téma részemről is lezárva. -
miresz
veterán
Röviden:
Eleve gagyi kinézet,rengeteg a memóriahibás VGA-juk a 7-es szériában is,sípoló VRM terhelés alatt,kb ennyi. És akkor a többi hardvereikről nem is beszéltem..... És mielőtt megkiabál valaki ez nem egy hibás alkatrész miatt beskatulyázott gyártó,hanem a rengeteg garanciába visszaküldött áru,miatt,ami nekem is megfordul a kezeim között. -
miresz
veterán
válasz
keszegduda #9711 üzenetére
A Gigát én is hanyagolnám,akkor inkább szerintem is MSI.
-
miresz
veterán
válasz
seederking #9649 üzenetére
Azt az AXTU-t hagyd a francba az egy szemétbe való program. Bios-ból tuningolj. B2-es Vagy C0-ás revizió a proci? Ha már van egy 970-es lapod én nem i5-öt vennék,hanem a mostani lapba bele egy FX8320-at.
-
miresz
veterán
válasz
seederking #9647 üzenetére
Sajnos a procid "kevés" a VGA-hoz. Ahol több fizikát kell számolni a procidnak,ott durván leesik az fps. Fel kellene húznod kb 4Ghz-ig,hogy valamelyest ez stabilizálódjon. A sleeping Dogs meg az NFS egyszerűen fos. Nálam 10percet töltött a gépen mindkettő. A Medal of Honornak,viszont nagyon jól van optimalizálva a motorja,ezért fut sokkal jobban. A Frostbite 2 Game Engine a legjobb játék motor jelenleg. Majd még a Cryengine3 ami,még esetleg jó lesz.
-
miresz
veterán
válasz
DeathAdder #9538 üzenetére
Tedd fel a 12.8-as vagy 12.10-es drivert a 12.11 beta,nálam is csinálta ezt. Valami még nem kerek vele.
-
-
miresz
veterán
válasz
gyuromoj #9063 üzenetére
Erről is hiányzik a 4xAA.
De alakul.
(#9064) menyoronc: Elég hozzá. APM=off,Turbo=off,4Ghz-t,általában alapfeszen viszik. Érdeklődj EvilSymbol kollégánál, ő ilyen 7870-et+ 6100-at használ,de volt mátr neki alatta 8120 is.
-
miresz
veterán
válasz
seederking #9054 üzenetére
50e-ért had zörögjön én azt mondom.
-
miresz
veterán
válasz
DeathAdder #9049 üzenetére
A barna szöszmösz papucsot is kérd hozzá!
Meg kő venni!! Príma áru. Persze alkudj.
-
miresz
veterán
válasz
csucsbicep #9030 üzenetére
Sima:
V2:
-
miresz
veterán
válasz
csucsbicep #9026 üzenetére
De változott:
HD7850-DC2-2GD5 és a HD7850-DC2-2GD5-V2
Más (jobb,halkabb) ventilátorok. A simán azok a ventilátorok vannak amik a 6850-en is voltak,és egy idő után pár kártyán elkeztek ciripelni,azokat cserélték. +Azt hiszem a nyák is változott. -
miresz
veterán
válasz
DeathAdder #9020 üzenetére
-
miresz
veterán
válasz
DeathAdder #9007 üzenetére
Minden Asus Hynix-es nincs Elpidás tudtommal
Egyébként nem rossz vétel. 58e Huf az új. 48e Huf-ért el kell hozni,ha jó.
-
miresz
veterán
Annak aki moddingol is,annak számít a kártya kinézete,ilk. mérete. Speciel én nem komákom a kicsi kártyákat,mert csúnya.De persze ez csak az én meg még pár ember agymenése.
-
miresz
veterán
válasz
KaiotEch #8695 üzenetére
Akkor,ha MSI nem,az Asus-al meg az a gond,hogy egy DVI van rajt akkor ki is merült a fekete nyákos 7850-ek tárháza,még a Powwrcolor marad,ahogy írtad is,de szerintem az a legrondább 7850-es. De egyébként én inkább egy 7870-et javaslom,abból is az Asus-t,ez tuti halk,ilyen van nekem is én még nem hallottam a hangját,60C'-nál nem volt még melegebb terhelés alatt,pedig itt az asztalon van a gép,mert jelenleg nincs házam. HD7870-DC2-2GD5-V2
-
miresz
veterán
válasz
KaiotEch #8687 üzenetére
Asus 7850 2GB DDR5 HD7850-DC2-2GD5 Fekete nyák,és nem utolsó sorban nagyon jó hűtés.
Vagy a V2-es verzió belőle: Asus 7850 2GB DDR5 HD7850-DC2-2GD5-V2
-
miresz
veterán
Hulladék játék,ezer éves hulladék engine-el. Mit vártatok,mindig ilyen sz@rul vannak optimalizálva az NFS- ek.Várhattok itt patch-re,attól sem lesz jobb sajnos.
-
miresz
veterán
válasz
->Raizen<- #8111 üzenetére
3dmark 2001? Mit akarsz azzal?
Nem hiszem,hogy tükrözi fogja ez a régi program a teljesítményt.
-
miresz
veterán
válasz
tasakos #7787 üzenetére
Én ez: Corsair 600W GS alá nem adnám. Egyben hagyott 12V-os ág amin 49A-t tud. Ez kell neked,ha tuningolni is akarsz. A Gagyibájt tápokat meg felejtsd el.
Vagy kicsivel drágábbért Corsair TX 650 5év garival.
-
miresz
veterán
válasz
seederking #7756 üzenetére
Ja.
Nem hiszem.
-
miresz
veterán
válasz
kockaharcos #7740 üzenetére
-
miresz
veterán
válasz
seederking #7682 üzenetére
Változó,valamikor rögtön előjött,ahogy indítottam valami game-t,vagy bench-et,ez volt Win7 alatt. Win8 alatt meg egyből eldob.
-
miresz
veterán
Az új medal of honor nagyon fekszik az FX+ 7870 párosnak,Win8 alatt. Nagyon szépen fut,és maga a Game eddig nekem jobban bejön,mint a BF3. Eddig csak a 12.10 catalystal próbáltam,mert a 12.11 kékhalálozik akkor is ha nincs húzva a kártya. Win8-hoz még nem a legjobb a 11.12.
-
miresz
veterán
válasz
Malibutomi #7262 üzenetére
Faxa. Akkor semmi értelme nem volt feltennem.
Na mindegy.
-
miresz
veterán
válasz
Malibutomi #7258 üzenetére
Hát mindkettő.
Semmit sem változott,de a Combined score még csökkent 100 pontot.
-
miresz
veterán
válasz
DroiDMester #7253 üzenetére
Az az érdekes benn,hogy a GPU 99%-on megy közben.
-
miresz
veterán
válasz
Malibutomi #7249 üzenetére
Megy fel a beta4.
-
miresz
veterán
válasz
DroiDMester #7244 üzenetére
Monitoroztam. A graphics tesztek alatt 9-10%-os a cpu használat a Physics és a Combined teszt alatt 65-75%,ahogy az előbb is írtam.
Malibutomi: Bennem van a kisördög.
-
miresz
veterán
válasz
Malibutomi #7226 üzenetére
Nálam 6400-->5400 a Combined teszt csökkenés.
-
miresz
veterán
válasz
Malibutomi #7222 üzenetére
Erre már gondoltam én is. De a 650W-os tápomnak azért bírnia kellene.Én mondjuk melegedést nem vettem észre.
mrhitoshi: A gond ott kezdődött,hogy eddig CPU 4,5Ghz/ GPU1300/1450Mhz-n toltam a teszteket. Gond nélkül vitt mindent. A 12.11-el a procit egyszerűen nem lehetett 4,3Ghz fölé vinni,mert nem futott le sem a 3Dmark11 combinate,sem pedig a Heaven teszt. A 12.8-al vagy most a 12.10-es flottul megy minden a proci újra 4,5Ghz-n és fut minden.Számomra is érthetelen,hogy mi köze van a vga drivernek a CPU-hoz,de Malibutomi-nál is hasonló dolgok jelentkeztek.
-
miresz
veterán
válasz
Malibutomi #7220 üzenetére
Detto. Letöröltem a 11.12-öt restart,és nem akart újra indulni a win.
Van még mit faragni rajt.
-
miresz
veterán
Ahogy Malibutomi is írja,még nem az igazi a 12.11. Nálam is szépen hozott teljesítmény növekedést,de voltak furcsa dolgok még vele. Én most váltottam visszább a 12.10-re,viszont ez semmivel sem jobb mint a 12.8.
-
miresz
veterán
válasz
DroiDMester #7189 üzenetére
Ez igaz,de a kombinált eredménynek a megnőtt graphics pontszám miatt emelkedni kellett volna.
Malibutomi: Csak holnap tudok,jelenleg teloról vagyok. De holnap meglesz.
-
miresz
veterán
válasz
DroiDMester #7164 üzenetére
Szép eredmények. Csak tudnám ki beszélt itt a Physics eredményekről? Elöször olvass mielött írsz. ...jah,és igazad lehet az irigység munkálkodik bennem(ünk)... Atya ég...
-
miresz
veterán
válasz
Malibutomi #7125 üzenetére
Talán,mert a CCC nála nem default.
Meg hát a csodaprocija.
(#7138) Alpachino: Nem tudok mást mondani erre sem,csak,hogy durva jó.
Sajna úgy néz ki,hogy én csak holnap tudom megnézni mit dob az új driver.
-
miresz
veterán
válasz
Malibutomi #7122 üzenetére
Aztaqurva.
Az a Graphics score már valami. Alig várom,hogy haza érjek,és megnézzem én is mit mutat ez a driver win8 alatt.
Ezzel a driverrel azért jobban kijön a 7870vs7850 különbség,de durva,hogy mekkorát nőtt a teljesítmény mindegyik GCN arhitectúrás kártyánál.
-
miresz
veterán
Ha a 7900-as sorozatnál is ilyen nagy mértékű a teljesítmény növekedés a 12.11-el akkor az nem semmi.
-
miresz
veterán
Hozzászólva ehhez a nem megy 100%-on a kártya témához,ez tényleg elég érdekes. Nekem pl Bf3-ban ultrán 1080p-ben ,Sniper Elit V2,meg Heaven alatt is 99% a kártya kihasználtságom,de vannak játékok ahol nem megy 70% fölé. ( win8,Catalyst 12.9 van.)
-
miresz
veterán
válasz
Malibutomi #6873 üzenetére
Szép eredmények.
Van 5Ghz-s eredményem is,csak nem ezzel a lappal+6870Cf-el. Ezel a lappal nem megy 4,5Ghz felett sajnos,de nem is egy tuning lap.
Most fogom feltenni a win8-at kíváncsi leszek,hogy fog-e valamit változni az eredmény. Régebben volt már fenn win8,de akkor még nagyon béta volt. A mostani prewiev pedig elméletileg a végleges.
Most hirtelen a 4,8-ast találtam meg:
FX8120 4,8GHz/ 6870CfAz mondjuk kemény,hogy egy 7870 majdnem hozza egy 6870 CF eredményeit.
-
miresz
veterán
Nézd meg a rendszerinformációknál,hogy mennyi a használható rendszermemória. Én is jártam így,mikor bele került a kártya. A kártyán lévő memórákat is beszámolja a win valami miatt,és nekem is a 8giából. 3 giga volt használható. Msconfigban be kell állítani újra manuálisan. De a win újratelepítés a legjobb megoldás.
-
miresz
veterán
válasz
Tomix24 #6614 üzenetére
MSI Afterburner Version 2.2.4 (2012/9/18) Nálam nem kellett átírni semmit mint régen működik benn minden a fesz emelés is.
-
miresz
veterán
Jó lenne,mert akkor egyszerűen visszamondanám,vagy nem venném át. Az a baj,hogy a vevő itt M.o-on egyszerűen hülyének van nézve.
Én már jártam úgy a nagyrabecsült I-s üzlettel,hogy a megrendeléskor olcsóbb volt,közben felvitték,és írtak egy emailt,hogy csak emelt áron tudják küldeni,kell e úgy is. Ennyit a korrektságról M.o-on.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged