-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
oliba
őstag
Általában ledobálta a tálcára a játékot. Az volt a gond, hogy a hiba előfordulásának gyakorisága teljesen kiszámíthatatlan. Volt, hogy percenként, volt mikor kibírta 3-4 órát, esetleg napot. Amikor percenként dobálta le, akkor kezdtem gyanakodni, a pár órásat, vagy a napos ledobást ráfogtam a driverre, mert akkor még sok gond volt a driverekkel. 1120Mhz-ről 1100Mhz-re lőttem le és azóta egyszer sem dobott le a játék, szóval a probléma megoldva
-
embe
nagyúr
De ha visszaolvasol, akkor azt tapasztalod, hogy ( szerintem ) mindenki elégedett ezzel a 7770-es karival, figyelembe véve az ezért a pénzért kapott az ár/teljesítményt. Kivéve azokat akiknek valami hibás kari került a birtokukban. Ezek a karik általában Gigabyte gyártmányúak. De ez nem az architektúra hibája. Vagyis elmondható, hogy jók ezek a 7770-es karik. Érdemes a gigahertz változatokat venni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest