- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomiLi
addikt
válasz
Whit3Rav3n #435 üzenetére
Akkor van előre lépés a drivereket illetően - nem szóltam!
"Régebben" az volt a recept, hogy a négy gpu-s CF (de sli is), nem éri meg, mert már nagyon kevés a plusz a negyedik gpu-val, vagy esetleg semmi.Brutális lehet két 6990, már csak összképre is, ezek szerint teljesítményre is!
-
TomiLi
addikt
Mi lett az oka a váltásnak? (580 tri sli-ről) Vagy csak kíváncsiságból eredő próba a két 6990-es?
Úgy látszik, akkor még mindig igaz lehet, hogy a quad cf nem skálázódik olyan jól bizonyos esetekben, mint egy 3 gpu-s rendszer?
6990-esre már van aftermarket hűtő is, ami segíthet, ha esetleg mégis "nagy" lenne a zaj...Persze helyigénye az van sajnos...
Videók mikor lesznek?
-
TomiLi
addikt
válasz
sestertius #409 üzenetére
Én windows vezérlőpult-hang menüben szoktam. (win7) (ha a tv-re átküldve a jelet alapértelmezettre állítod a tv- hangját, akkor legközelebb már a tv-re kiküldött jelnél automatikusan átküldi a hangot is. Amikor meg visszaállítod monitorra az képet, visszavált az ehhez rendelt hanghoz)
-
TomiLi
addikt
Semmi gond! Én is kutakodtam a netet, de semmit nem találtam sajna.
Nekem már eleve ránézésre nem tetszik a hűtője a ref. 6990-nek, mert nem jó a házamhoz. A venti két irányba fújja a levegőt, ha jól gondolom, viszont nekem a vga végénél lenne egy befúvó venti (házé), ami egyből galibát okozna.
Meg gondolom elég nagy a hőtermelés is, így annak a kis "malomkeréknek" tekernie kell elég magas fordulaton, ami zajjal jár....
Nem értem, hogy miért nincs még legalább aftermarket hűtő hozzá. Az Artic Cooling pedig szeret az ilyen vga-khoz hűtőt gyártani.... Arra tudok csak gondolni, hogy az AMD nem adott rá engedélyt.... (vagy esetleg a korábbi két gpu-s vga-khoz gyártott aftermarket hűtők nem fogytak kellőképpen - lehet a gyártók abból indulnak ki, hogy aki ilyen vga-t vesz, annak nem gond bevizezni sem) -
TomiLi
addikt
Pont én is érdeklődnék, hogy nem lesz a referencia 6990-eken kívűl egyedi megoldás? A gyártók "szokásos" megoldásaik gondoltam. (pl: Asus Ares) De megelégednék a módosított hűtővel elátott vga-kal is...
Én sehol nem olvastam utána, pont én szeretnék érdeklődni, hogy esetleg más hallott-e, olvasott-e valamit ebben a témában. -
TomiLi
addikt
Sziasztok!
6990-ből nem lesz már nem referncia kivitel? Nem engedi az AMD, vagy nem éri meg a gyártóknak külön vga-t, vagy csak hűtést tervezni rá?
Vagy esetleg már a következő generációra koncentrálnak?Esetleg aftermarket hűtő?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 1 / 2
- EAFC 25
- AliExpress tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Villanyszerelés
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest