- Apple Watch
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baryka007
addikt
válasz
DonDennis #404 üzenetére
Hello én az ASUS -t ajánlani tudom ugyan nincs 6990 em hanem 2008 ban vettem egy EAH4850 1Gb ot de agyon húzva 780mhz -n kotyog (alap órajel 625) és hiba nélkül megy plusz vizes hűtésem van 60 fok föl nem megy
Asust csak ajánlani tudom sajnos gigabytről nem tudok mondani semmit mert még nem volt olyanom de nem hallottam azokról se rosszat!
-
zack
nagyúr
válasz
DonDennis #404 üzenetére
Én az Asus-t venném drágábban. Egy 6990-et nem fél évre veszel, és fontos a minőség.
A VTX a Sapphire kissé "elolcsózott" változata, azért is nyomott az ára a többi gyártóhoz képest. Nem ajánlom, pont ezért. A Sapphire elvileg az első számú gyártó, de mint itt is, mindenhol vannak hibás példányok. Amióta AMD-m van, ha tehetem Sapphire-t veszek, és még sosem csalódtam. Most 6950 CrossFire ami Sapphire, előtte 4870 X2 ami Sapphire, és korábban is sok Sapphire kártyám volt. Egyikkel sem volt soha semmi gond.
Te valószínű kifogtad, de egy Asus kártyával nem járnál rosszul az biztos. Igazából volt nem túl régen 6990 a PH-n ami Asus volt és ment vissza gariba. Előfordulnak gyártótól függetlenül is hibák, de a VTX-ről lebeszélnélek. -
Atos23
senior tag
válasz
DonDennis #404 üzenetére
Ha meri vallalni a 3 ev garit, akkor valoszinuleg bizik a sajat termekeben. Ha 1-2 eves garos cucc, ne vedd meg sztem.
A Sapphireok eddig nekem is mind meghaltak, egy sem elte tul jelentosen a garanciat, pedig minden tuning nelkul, tobbnyire netezos gepben mentek. Ezert van arra is csak 2 ev gar
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- HP OMEN 3080Ti 12GB
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Napirajz könyv
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest