- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
q2w3
senior tag
Bátyámnak van egy 350-es chieftecje. Arra külön csak ráköttöm a vga-t. és kiderül, hogy táp gonds- e.
-
q2w3
senior tag
Rendben. Akkor megpróbálok majd egy 500-550-es Chieftecet szerezni. Már úgy is ideje ilyen cuccokhoz
-
q2w3
senior tag
A tápra azért nem gyanagszom, mert már 3-4 hónapja megvan a vga, és amióta felraktam a 10.5-ös drivert, meg melegebb lett a szobában(nemtom melyik van rá ilyen hatással) azóta csinálja ezt.
Mikor letöröltem elöző drivert mindent kitisztítottam és autó ventrin nem akart 30% fölé menni.
Jah és biosból techpower upról Sapphire gamer editionos biost szettem le ami elvileg az enyémhez való. De már a régi biossal is ezt csinálta.
Furmark -
q2w3
senior tag
Az normális hogy a furmark 1 perc alatt 80 fokra melegíti a memio-t és 70-74fokra a dispIO-t és árnalyót ? A hűtés alapon van, de a fordulat 30 % alatt volt végig.
Most azért kezdtem ezt nézni, mert állandóan elmegy játék közben a vga fekete képrenyővel és a venti felpörgésével.
Elvégeztem teljes driver törlést, próbáltam a 10.4-es drivert is , bios-t cseréltem, de a hiba még mindíg fenn áll. Úgy néz ki gari lesz belőle.
Mondjuk most fura volt, mert még indításánál is maxon kezdett pörögni, és 2-odszor is resetelni kellett. Szóval nem szoftveres probléma van.
Még megpróbálom azt, hogy magas fordulaton járatom a ventit és úgy játszom. -
q2w3
senior tag
Sikerült biost cserélni és mostmár nem fagy ki a vga. Viszont afterburnerben nem tudom elmeteni az órajelet. Valaki tudja mi lehet a gond?
-
q2w3
senior tag
És honnan tudnám leszedni a legfrissebb biost Sapphire 5850 ref hűtős vga-hoz?
Googlen keresem, de nem találom.Ez jó nekem ? : ez
Én nem kaptam hozzá játékot, de nem is a sima van, mert a hűtőm meg ref.
-
q2w3
senior tag
Most toltam egy GPU Caps Viewer-t és 71 foknál 30 %-on járt a venti ATI CCC szerint.
Utána kipipáltam a manual fan controll-t és beállíottam 40%-ot apply-ztam és nem állt át arra a fordulatra. Ez MSI Afterburn miatt lehett? Ez idő alatt pedig nem futott. Lehet, hogy valamiért nem nem veszi fel rendesen a ventillátor fordulatát. -
q2w3
senior tag
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy kb 30 perc játék után elmegy a kép, és a vga ventije elkezd max fordulaton pörögni. Már vissza vettem az órajelet alapra, de így is csinálja.
Sapphira 5850 vga-ről van szó. Szerintetek mi lehet a baja?
Mire újra feláll a windowsom(reset után) akkor 50 fokot ír hőmérsékletre. És nem is érzem forrónak a ház oldalát. Ezt azóta kezde mióta felraktam a 10.5-ös drivert. MSI Afterburner-t használok, de legutoljára az is kikapcsoltam és így is fenn áll a probléma. -
q2w3
senior tag
Nálam 1360x768.
Most csináltam én is egy dx10, 16 anisotropy , 8 aa beállítással és ez lett:
FPS:
61.0
Scores:
1536
Min FPS:
29.3
Max FPS:
121.3Pedig neked jobban van húzva a vga. A felbontás meg majdnem ugyan annyi.
Ugye ebben az MSI Afterburnerben nem lehet lejebb állítani órajelet? Mint a sima CCC csinál?
-
q2w3
senior tag
Nah ,köszi a helpet sikerült!
Most 850/1100-en megy és úgy van autó szabályzón a hűtő, hogy szőrös fánkba se megy 68 fok fölé.
Unigine Heaven benchmark:
Tuning előtt:
FPS:
37.9
Scores:
955
Min FPS:
6.0
Max FPS:
103.4Tuning után:
FPS:
46.4
Scores:
1168
Min FPS:
6.3
Max FPS:
158.2
Beállításoknál minden alapon, DX11 tesszelláció, 2x aa , anisotropy: 4x -
q2w3
senior tag
válasz
candyman83 #10114 üzenetére
Ez fura! Nekem CCC-ben 775 a vége.
Lehet, hogy az a baj, hogy ez még a 4890-hez lett feltelepítve.
Ti melyik verziót használjátok? 10.3? -
q2w3
senior tag
Sziasztok!
A napokban szereztem egy Sapphire 5850-es vga-t és azt szeretném tudni, hogy ha én msi bios akarok rárakni, azzal elvesztem a garim?
Nem akarom nagyon húzni, csak egy 825-850mhz-re.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bittorrent topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest