- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Légies iPhone halvány színei
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Realme GT 2 - aláírjuk
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shirkan
csendes tag
válasz
ricshard444 #27715 üzenetére
Köszönöm a gyors reakciódat,amúgy teljesen egyetértek veled, hogy "általában" valóban érdemes de emlékszem még nem is olyan régen 11.12cata után főleg voltak problémák,fps visszaesések,kép szétesések, meg ahogy nézem inkább már csak a Xfire rendszereket finomhangolják na meg persze az új generációs radeonokat.
-
Shirkan
csendes tag
Szevasztok, erre tudnátok nekem egy rövid, tömör választ adni? Előre is köszönöm
-
Shirkan
csendes tag
Szevasztok, egy olyan kérdésem lenne, hogy érdemes-e felrakni az újabb cata drivert 5870hez? Nyerhetek-e egy kis sebességet a mostanival szemben ( 11.12-es van fent jelenleg ) mi a tapasztalatotok ezzel kapcsolatban, mert ha nem muszáj nem csinálom végig a procedurát.Válaszotokat előre is köszönöm
-
Shirkan
csendes tag
Üdvözletem szakik! Csak egy vélemény nyilvánításra lenne szükségem ezzel a kártyatípussal kapcsolatban, hogy mik a tapasztalatok.Meg talán még az érdekelne ,hogy a konfigom elvinné-e a kicsikét! cx400-as corsair tápom van.Úgy tudom, hogy elégnek kell lennie
Köszöntem előre is!
Gigabyte 5870 UltraDurable 1GB DDR5 -
Shirkan
csendes tag
Sziasztok, szeretném megkérdezni a fórumtársaktól,hogy van-e valami pozitiv vagy negatív vélemény az általatok méltán jól ismert és szeretett Zafír féle 5870 vapor-x OC változatáról?
A közeljövőben szeretnék ujjítani egyet, úgy hallottam hogy most talán ez a kártya rendelkezhet a "best buy" titulussal!De gondoltam kikérem a véleményeteket a vásárlás előttválaszokat előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest