- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Macrodroid
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roland06
aktív tag
Üdv!
Van egy "GV-R587UD-1GD" videókártyám és HDMI-vel kötöttem össze 3D TV-vel.
Igaz ,hogy ezzel a kártyával nem tudok 3D lejátszani? 1.3 -as vagy 1.4-es a HDMI kimenet?
Nem találok róla leírást.
Előre is köszönöm!
Ha valaki tud valamit segíteni akkor légyszi válaszoljon mert csak ezért tervezem a kártya cserét. -
Roland06
aktív tag
Üdv!
Van egy "GV-R587UD-1GD" videókártyám és HDMI-vel kötöttem össze 3D TV-vel.
Igaz ,hogy ezzel a kártyával nem tudok 3D lejátszani? 1.3 -as vagy 1.4-es a HDMI kimenet?
Nem találok róla leírást.
Előre is köszönöm! -
Roland06
aktív tag
Azért köszönöm!
-
Roland06
aktív tag
Üdv.!
Van egy GV-R587UD-1GD kártyám és azt szeretném megkérdezni, hogy meddig (hogyan) lehet tuningolni -ha lehet- ? Van esély rá hogy feszt. emeljek ? (nem engedi sehol)
Előre is köszönöm! -
Roland06
aktív tag
Sziasztok és Kellemes ünnepeket!
Azt szeretném megkérdezni, hogy lenne -e valakinek itt tapasztalata 5870 CF-el Battlefield 3 -ban??
Alul látható a konfigom (ha hasonló van valakinek az még jobb) és van egy GV-R587UD-1GD
karim és jelenleg high beállításon és 1920x1080-ban stabil 50 fps körül van (+-10).
Az lenne a kérdésem, hogy ha vennék még egy 5870-et akkor mennyit javulna?
Előre is köszönöm!
Jaa és még az lenne, hogy mekkora táp kell a CF-nek? -
Roland06
aktív tag
OK!
Köszönöm a segítséget! Egyébként remek kártya csak egy kis FPS emelést szerettem volna a BF3 -hoz!
Köszönöm még1x! -
Roland06
aktív tag
-
Roland06
aktív tag
válasz
intercooler #24953 üzenetére
Trixx -el sem és MSI-vel sem (megcsináltam)
Nem aktív a fesz. állítási lehetőség. -
Roland06
aktív tag
válasz
Zoo123 #24948 üzenetére
mivel tuningolhatom a kártyát?
Próbálkoztam már de gyakorlatilag min. kis emelés után már fagy vagy kikapcsol. Az MSI Afterburner -el is próbálkoztam de nem igazán szereti, vagy azért mert nem szeretik egymást a CCC-vel vagy nem tudom......Mióta nem használom az MSI-t azóta nem fagy a játék.
Most CCC-vel GPU:965Mhz mem.:1245Mhz és tovább nem nagyon megy. (nem értem! szerintem többet kellene bírnia) Feszt nem enged emelni. -
Roland06
aktív tag
Üdv all.!
Szeretnék több fps-t a BF3-hoz és azon gondolkodom, hogy mi lenne a jobb megoldás!?
5870 CF vagy 6970 2GB?? A CF biztos erősebb de volt már CF-em(5770-ből) és sok volt vele a problémám (nem igazán mentek úgy mint ahogyan én szerettem volna).+ lehet nem volna elég a 550W Gigabyte táp!?
Igazából az volna a kérdésem, hogy mennyivel erősebb lenne a 6970 a 5870-nél (nem cf)? -
Roland06
aktív tag
válasz
kisza25 #24429 üzenetére
Ez a problémám!
Gyakorlatilag szinte semmit! Ha egy picit is emelek már játék alatt előbb-utóbb fagy!
Egyenlőre még nem vetettem el a driver problémát sem de ha azt ki tudnám zárni akkor az lenne (lett volna) a köv. kérdésem hogy mennyit lehet ezen a karin húzni??
Köszönöm! -
Roland06
aktív tag
Sziasztok!
Lécci tudna nekem valaki segíteni abban , hogy a "GV-R587UD-1GD" kártyán szeretnék egy kicsit tuningolni és mennyi fesz. lehet neki adni???? VDD :1.163V van!
Kezdő vagyok!
Előre is köszönöm! -
Roland06
aktív tag
Üdv all!
Szeretnék segítséget kérni, hogy mit lehet kihozni a gyári hűtéssel a GV-R587UD-1GD
kártyából!? Kezdő vagyok a témában! Lehet állítani a fesz.-en? Mivel? Mennyit?
Szeretném egy kicsit húzni!
Előre is köszönöm! -
Roland06
aktív tag
válasz
Motion_Blur #19196 üzenetére
Azt olvastam vmi külföldi fórumon, hogy le kell szedni az AVIVO-t mert bezavar. most leszedtem de idő mire megtudom, hogy használt-e mert tényleg újraindítás után megjavul -valameddig-
-
Roland06
aktív tag
válasz
_Volkovy_ #19194 üzenetére
Tök mind1, az everest is és a ccc is ugyan azt mutatja és a hőfok viszont nem nő.
De azért érezhető lassulás mert pl.:képernyőkímélőből is nehezen áll fel stb..
És működött szépen kb.: 2-3 hete már meg van a kari de ezt egy pár napja csinálja.
Nem rég a Trixx progit próbálgattam de nem jött be. (lehet azóta de már azt leszedtem) -
Roland06
aktív tag
Üdv all!
Szeretnék segítséget kérni!! SOS!!
Egy-két napja kezdte el a gigabyte 5870-es kártyám, hogy alapból a GPU kihasználtság 99%-on megy! Semmi nem fut csak az oprendszer (win7) és kész.
Előre is köszönöm! -
Roland06
aktív tag
Köszönöm a válaszokat!
-
Roland06
aktív tag
Üdv. all!
Nem rég tettem szert egy GV-R587UD-1GD kártyára és olyan problémám lenne vele, hogy
pc induláskor felpörögnek rajta a ventik amíg a win be nem jön.?? Ez normális mert az előző kártyámnál nem volt. -
Roland06
aktív tag
Üdv all!
Szeretnék segítséget kérni abban, hogy most akarok beruházni egy 5870-re és pontosan
melyiket vegyem ha van külömbség? Sapphire,Gigabyte, esetleg vaporx (számít valamit).......??? Vagy hogy melyiket biztos ne.....
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest