- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Realme GT 2 - aláírjuk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cybertrone
veterán
Valószinűleg egy tápellátó kis fetecske a cucc... Nézd meg hogy ha van módod rá hogy csak lötyög avagy meg is pattant egy darabon, mert ha csak lütyög véleményem szerint még nincs akkora baj, de nem zárja ki az instabil müködést!!!
Ha van rajta garancia még félő hogy elúszott mert a hűtő megbontását nem szeretik sehol sem, de ha a matrica épen maradt szerintem gyorsan rakd össze próbáld ki, és ha rendellenességet tapasztalsz vidd vissza és fapofával nagy szemekkel mond el hogy te átlaguser vagy, és csak gamre használtad és nemtudod mitől de egyszer csak ezt meg ezt produkálta a cucc! ha minden klappol szerintem kicserélik! Sok sikert de ne legyen baja neki! -
Robi BALBOA
őstag
Grat üdv a csapatban, a Dirt2-őt meg ha teheted próbáld ki mert tényleg jó és nagyon szépen fut ezeken a karikon.
(#10275)BR4D: Na én ezért nem megyek többet a Fermis tropikba! Én ott felvázoltam egy-két olyan dolgot (ami be is igazolódott lásd Abu cikkét [link], hogy a HPC piascra készült stb...) ami nekik nem tetszett (pedig nem azért csináltam, mert, hogy Ati-m van csak tényfeltárás volt inkább részemről) és úgy leugattak, hogy nem igaz, mert ők az érett, okos, inteligens emberek, hát ez itt meg is mutatkozik.
Amúgy ha idejöttél volna és szépen felvázoltad volna, hogy miért is a Fermi a király és egy két tesztel be bizonyítottad volna, hogy a cypress miért is olyan Fos akkor azt mondtam volna, hogy oké bebizonyítottad ennyi, de hát így öregem
Annyit még hozzá kell tennem, hogy akkor sem kellene Fermi ha egy árban lennének, nekem az a +10-15% teljesítmény nem ér meg +100-130W-ot és egy 20w-os ventit ami majdhogynem fóron pörög.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan,Alza Garancia)
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lèpj be a jövőbe! Kamatmentes rèszletre is!
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest