- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Hát én is kíváncsi lennék már a GT300 sorozatra. Ha az nV megcsinálja a maga DX11-es kártyáját PhysX támogatással, akkor az ATI-knak annyi, meg egy bambi. Én nem aggódom az 58xx karik hűtése miatt, max. felülvezérled, ha netán eltolják, mint az első 4850-ek esetében.
priti: Honnan tudod, hogy szar a gyári hűtés? Volt már a kari a gépedben?
Amúgy CoJ-zel mit kezdenél? Alapból nV logóval jön be, ám ha patch-eled, akkor már ATI-val.
leviske: Aki nem használ 8XAA-et, 16XAF-et, és max. grafikát (mint a jól fizetett teszterek, akiknek már most megmondták, hogy olyan bemutatókat készítsenek, amelyek után a vakta user nekiáll procit/platformot cserélni), az vegyen 38xx karit, és ne állítsa, hogy nem lehet kihajtani egy 58xx karit. A paraméterei alapján simán kihajtja azt egy akár alapfeszen 3.6GHz köré tuningolt E8400 is.
luw2win: Lásd emitt feljebb.
einstein: Azért én min. egy esetben tudom cáfolni a csodadriver tagadását: 38xx karikon a 8.5-ös Catalyst 20-25%-os gyorsulást hozott, rögtön le is nyomtam a 8800GT-met max grafikával, és alapon sem volt sokkal elmaradva, így anno a 8800GT-t adtam el.
Dare2Live: Ezt nem tudhatod, amíg csak foltozott 48xx driverek vannak. Majd ha direktbe 5xxx szériára gyúrtat adnak ki (amit tudni fogunk abból, hogy a 48xx karik egy rakás, eddig OK játékban elkezdenek hibát hibára halmozni), akkor ugrik a főemlős a kanálisba.
ATI-nál amúgy mindig erre a driver-gondra hivatkoznak, nem is alaptalanul. Én is megtanultam, hogy megjelenés után fél évig eget verő ostobaság ATI kártyát venni. Persze ez az 58xx széria már így is brutálisan gyors, de csodálkoznék, ha máris "tökéletes" meghajtója lenne, főleg annak ismeretében, hogy az ATI-nál ennek esélye gyakorlatilag zéró.
koxminator: Jó az bőven, főleg abba a felbontásba. Persze, hogy tesztben i7-et raknak alá, mert akkor majd azt is megveszi, aki olvassa, és nem látja a turpisságot a graf. beállításokban.
rocket: +1 teszt AA nélkül, remek!
tzsolesz: PH-teszt, az sem feltétlenül releváns. Majd meglátjuk, lesz-e egyáltalán benne mondjuk E8400 és 8XAA + 16XAF + full grafika.
gbors: Igen, lehet azzal kísérletezni, de még jobb a javítás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topik
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mesterséges intelligencia topik
- Házimozi belépő szinten
- Elemlámpa, zseblámpa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Fotó állvány eladó
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest