- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
lizakattila
senior tag
válasz
csabika0001 #22770 üzenetére
-
lizakattila
senior tag
válasz
csabika0001 #22497 üzenetére
Én még annyit tennék hozzá hogy e helyett: "4GB 1 db modul Kingston Hyper X ram" inkább 2*2Gb-ot tennék bele (dual channel miatt).
-
lizakattila
senior tag
Hali!
Nálam a 11.5b Hotfix, valamint az "alap" 11.5-öl Catalyst volt, ami rendesen működött (persze a rendszerednek megfelelőt válaszd, azt nem írtad mit használsz).
Szvsz a 11.6-ot kerüld. -
lizakattila
senior tag
válasz
sanyesz79 #22032 üzenetére
Ha ott nézelődsz, akkor inkább EZT a tápot nézd. Olcsóbb és mérföldekkel jobb. Nálam ennek az 500-as változata van, és simán viszi az adatlapomon lévő konfigot (de ez is elég lenne nekem is).
-
lizakattila
senior tag
válasz
ittakary #21509 üzenetére
Az az érdekes, hogy (ha jól láttam) az összes általad feltöltött biosban ugyan úgy van beállítva a ventivezérlés. Valszeg a bios információk nem azonosak benne, ezért lehet az, hogy mégis van különbség a vezérlés között.
Esetleg nézz szét még ITT, elég sokféle biost lehet találni a karidhoz.
(Átírni egy meglévő biost nem olyan nagy ördöngösség (csak saját felelősségre!!!)). De inkább így távolból nem vállalnám be, hogy küldök egy átírtat. A bajt sose tudni. -
lizakattila
senior tag
Én is csak azért váltottam, mert véleményem szerint is elfogadható ára van (nekem 26,9k volt helyben, 2 év garival).
Eddig nem csalódtam benne, csak elég hosszú, úgyhogy kicsit át kellett pakolgatni a belső teret a gépben.
Ha lesz időm majd megnézem játékokkal is. De a héten éjszakás vagyok, úgyhogy max hétvége felé, ha rá tudom szánni magam.
-
lizakattila
senior tag
Nah, ma én is csatlakoztam hozzátok egy Sapphire 5830 Extreme-mel.
Első benyomások pozitívak, elég hűvös (idle 40 fok körül 20%-os ventivel) és csöndes is.
Ha lesz időm, kicsit nyúzom majd. Egyelőre ennyire volt időm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Formula-1
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest