Új hozzászólás Aktív témák
-
petya89
csendes tag
válasz Tigerclaw #4383 üzenetére
Hát felraktam ezt a drivert, de csinál érdekességeket.
Pl a kártya alapból csinál olyat, hogy ha változtatok a gép hardveres összetételén (lehúztem két vinyót az áramról kikpacsolt állapotban), akkor az első bekapcsolásnál egy másodpercre maxra pörgeti a kártya hűttését. Aki még nem hallotta, elárulom, őrült mód tud zúgni... Amúgy semmi gondja semminek a gépbe, ellenőrizve lett a kártya betét előtt, szal ez az 5850-es a ludas.
A másik érdekesség amit megcsinál néha, hogy random időközönként megakad 2-3 másodpercre... Beáll az egész gép, elsötétül a képernyő, majd visszajön, és a win7 kiírja hogy az Ati Raedon Family illesztőprogram hibát észlelet, ezért újraindult...
Nagyon remélem, hogy nem hardverhiba...
Jah az oprendszer vadis új win7 64bit, novemberi frissítésekkel. Esetleg próbáljak másik drivert? -
Robi BALBOA
őstag
válasz Tigerclaw #8552 üzenetére
Csak egy enyhe 15k-val van túlárazva.
Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /Abit és Fatal1ty alaplapokat Keresek!/
Új hozzászólás Aktív témák
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest