- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Apple Watch
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToxLee
őstag
Pesten a Ramiris-böl szerezték! Sajna nem túl jó áron 54et mondtak rá és mire ide ért kiderült,hogy az ár NETTÓ,de legalább megvan itt jelenleg még rendelni sem tudják sehonnan!
Tapasztalataim:
Tuningolni nem tuningoltam annyira nem érdekel ez a téma!Nekem játszani kell és mindegy,hogy 70 vagy 110 fps-t produkál!Max beállításon minden menjen rendesen nekem ez a lényeg!Monitort szeretnék majd ezután Full HDset,mert jelenleg az 1680*1050 a max felbontás amiben használni tudom!Pár játékkal volt csak időm kipróbálni:Gta4,Arma2, Call of Juarez 2!Amint lesz egy kis időm akkor majd neki esem!Egy két tippnek örülnék,hogy melyik játék az amin igazán bemutathatná,hogy mit tud!
-
eszakas
őstag
Sehol
és lehet hogy a táp is necces lesz így.
Szerintem egy ilyen kártyához kell a deszka is. Nem rakhatsz alá asrockot. Esetleg meggondolnám a 3 magos proci helyett egy két magost és később lehet belőle 4. És ha olyan procit veszel van benne gyári hűtő az maga egy 10-es spórolás. -
luw2win
őstag
esetleg itt többet tudnak mondani
Szvsz, am2-es alaplappal és a ddr2-es ramokkal tudnál sporolni
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- LEGO klub
- Tesla topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Sorozatok
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest