- Samsung SmartTag2 teszt
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Landon
addikt
válasz
mclaren-d #7267 üzenetére
Hat ezt velem megcsinálja az iPon egy 100+k-s VGA-val akkor itt szavamat adom rá, hogy minden eszközt bevetve érem el amit akarok. Nem vagyok aza fajta aki ezt kicsit is hagyja. Ha kell az Atyaúristenhez is fordulok. Ha kell vannak kapcsolatok nem is akármilyenek de nem akarok azokhoz fordulni ha nem muszáj... és én egyenlőre reménykedek is a legjobban és bízom az iPon-os srácokban.
Nekem eddig csak abszolút jó tapasztalatom volt velük. (kopkopkop faasztal) Nem mellesleg az hogy a nagyker mit mond és mennyire hülye valóban nem az ő hibájuk. Csak akkor azt nem szabad annyiban hagyni.
Na mindegy egyenlőre abszolút pozitívan állok a dologhoz csak amikor ilyen hsz-eket olvasok kicsit elbizonytalanodok.
-
SimonYana
addikt
válasz
mclaren-d #7080 üzenetére
Látom sokan húzzátok az 5850-et,én még nem igen merem egyáltalán érdemes?
Szerintem ha többet is kihozok (de legalább annyit mint az 5870 alapórajelen 90-100 ezerért), akkor szerintem érdemesebb mint 30-al többért venni egy 5870-est!
Természetesen ne feledjük el azt , hogy az 5870-et is lehet még húzni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung SmartTag2 teszt
- Építő/felújító topik
- Kés topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Gitáros topic
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest