- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gerisz
addikt
Ipon tesztel:
Crysisban nagyon attól függ a hatásfok, hogy milyen beállításokat használunk. Gamer beállításokkal a Radeonok nem igazán villantanak, pocsék a hatásfokuk, de ez azonnal megváltozik, ahogy feltekerünk mindent a maximumra. Úgy látszik a fejlesztőknek ez volt az elsődleges szempont. A GTX-ek végig hasonló szinten mozognak, viszont hajlamosak voltak fagyogatni a teszt alatt, ami miatt elég sokáig tartott, mire tiszta eredményeink lettek.
5850 CF vs 465SLI.Lehet beszerzek ősszel még egy 5850-et, ha csak a látvány kedvéért is, hogy lefotózzam, mert kihasználni, már ezt se nagyon van időm.
-
-
Gerisz
addikt
Ez teljesen igaz, de engem nem hat meg ha hatékony de sz#rul mutat.
Sajnos ez az én hibám. De ezt a Zalmant más színben el tudnám képzelni, mondjuk a burkolata nélkül, vagy átfestve.CptMisi: Nekem ez is fontos, azért intézem a Thermalright-ot és vártam rá meg elég sokat telefonálgattam, levelezgettem érte.
-
Gerisz
addikt
válasz
CptMisi #13998 üzenetére
Amióta gatyázol már kétszer körbe lehetett volna szaladni a témát ha nagyon akarod.
Írsz Armand Cheng barátunknak a support2@thermalright.com-ra és megaszongya, hogy kapogasd be vagy, hogy hogyan tud hozzásegíteni. Nekem az utóbbit tette. Megmondod, hogy ebből a szerencsétlen országból vagy ahol senki nem tudja neked beszerezni, a nagykerek sem. Tudna-e neked valahogy segíteni és szerintem nem fog ellene lenni. -
Gerisz
addikt
Mióta feltettem az Ati féle 10.6-ot az Asus helyére azóta 3x kaptam BSOD-t a héten, mind driver hibára hivatkozva. Elég szomorú vagyok.
-
Gerisz
addikt
válasz
Daffni2 #13853 üzenetére
Ezek szerint jóval gyengébb mint a többi, mert a vf3000-is jócskán ráver.
Egyébként már az is 8°C-t jelent +-ba ha felhúzom a karit ezekre az értékekre terheletlenül.tom_tol: GPU-Z vel csinálnál egy mérést? Meg olyat amikor 1,25V-ot kap a kártya 1000/1250-es órajeleken (nekem ez stabil), ha nem jelent gondot.
-
Gerisz
addikt
válasz
partyphoto #13730 üzenetére
Én tökéletesen elégedett vagyok a hőmérsékletekkel.
Amire írtam attól már messze vagyunk!
Nincs nagy légszállítású ultra halk venti!
Még mindig nincs ilyen! -
Gerisz
addikt
válasz
partyphoto #13725 üzenetére
Itt van 2db Noctua a gépemben most is, Öcsémnek televettem S-Flex ventivel, ne már!
Én is tudom miről beszélek. Az 5V-on járatott (vagy alacsony fordulatú ventivel) jéghideg legyen! Esetleg ha víz van akkor nagyon jók a hőmérsékletek.
Én is megveszek minden szart amitől halkabb lehet a gépem!
Mégegyszer leírom! Nem létezik ultrahalk nagy légszállítású venti!A másik, ne hangszitelt házból akard már hallani a ventiket.
Scythe-om van, Kaze Master Ace -
Gerisz
addikt
válasz
partyphoto #13722 üzenetére
Ultrahalk nagy légszállítású Noctua v. Scythe. Ne már!
Vagy ultrahalk vagy nagy légszállítású. Mert a kettő a Noctua-nak és a Scythe-nak sem megy. -
Gerisz
addikt
Én cserélgettem Öcsémével mikor megvettem és szórakoztam. Neki 4850 van. De nem volt gond.
Lenne valaki bátor és kipróbálná nem Asus kártyán az asus Catalyst-jét?
Mondjuk Te Giot. Érdekelne, hogy működik-e más kártyákkal is.
Neked ugye nem volt gond amikor tuning mellett is ment a Power-Play? -
Gerisz
addikt
válasz
CptMisi #13450 üzenetére
Akad rohadjon meg!
Pedig már visszavettem mindent alapra, meg állítgattam 2mag 4mag, de semmi különbség. A bench-ben apró akadások vannak, a játékban meg olyan mintha haladnék, de annyira lassú lenne a rendszer, hogy nincs meg minden képkockám.
De másban nem látok ilyet. Jah és itt is van, hogy kezdettől, de van, hogy csak a második körben. Viszont ha elkezdi akkor vége!Az jó lesz, ha sikerül!
Tuti jól hűt! (és nagyon jól is néz ki)
-
Gerisz
addikt
Az Asus is kiadta az "új" Catalyt-ot
Megy a tuning melletti power-play, de csak annyi a baj, hogy ez még alap órajelen sem veszi 400 alá a GPU órajelét.
Ami idegesít, hogy a Dirt2 megint akad. Nevetséges. De a 10.6-al is akad. -
Gerisz
addikt
válasz
janos666 #13245 üzenetére
Az enyém meg megy 1600-at alapfeszen
, mert én le tudom hűteni a VRM-et, még se megy többet mióta 50°C alatt van mint mikor 80°C volt.
1,088V-on 1100Mhz-et menne a GPU? Akkor mi a fenének kellene nagyon hűteni a feszszabályzót ha nem is adsz + feszt.
Az övé is azért megy annyit a alpfeszen mert 1,214V az alap GPU fesz a Giga OC karin -
Gerisz
addikt
válasz
Robi BALBOA #12888 üzenetére
de a samu rendesen alul mér azért. nekem 5°C-al kevesebb hogy az megy mint a WD ami csak adatot tárol.
-
Gerisz
addikt
válasz
amper zoli #12817 üzenetére
nyírhatod a füvet
-
Gerisz
addikt
válasz
amper zoli #12814 üzenetére
Engem csak 1 idegesít amitől várom a csodát, az az, hogy visszaállítják "normálisra" a powerplay-t tuningnál is. Mert ez így kaki! Rohadtul idegesítő!
-
Gerisz
addikt
válasz
CptMisi #12675 üzenetére
Taiwan, Taipei county, Xindian city, Bao Sing road
Nem tudom, hogy be lehet-e már szerezni itthon. Talán próbáld meg azokat akik kintről hozzák a cuccokat. (compuweb pl.)
Vagy írj a Thermalright-nak mint ahogy én tettem, hátha megesik rajtad Armand szíve és üzletelhetsz vele Te is -
-
Gerisz
addikt
-
Gerisz
addikt
válasz
amper zoli #12207 üzenetére
Nyomogassátok a Default gombot!
Én telepítés előtt megtettem, de most utána is és jó lett. -
Gerisz
addikt
-
Gerisz
addikt
-
Gerisz
addikt
válasz
petrusz82 #11597 üzenetére
ezt nézted hozzá?
Nekem nincs meg a game nem tudom kipróbálni -
Gerisz
addikt
válasz
CptMisi #11390 üzenetére
Ebben nem játszhat szerepet, mert mint írtam én használtam ilyen "kis" bordával is és volt 100°C a VRM a GPU meg 50°C. Az mk13-nak nagy légszállításra van szüksége, hogy megmutassa mit is tud mert sűrűek a lamellák a T-rad ritkább ezért nincs jelentős különbség.
A Splitfire-t meg direkt ezekre a karikra adta ki, nem tudom mennyire lehet valós, elég nagy az a borda. De szerintem az már nagyon befűt a procinak, hogy minden meleg a vidkartiól oda megy és nem is tudsz csak párhuzamosan fújót oda is tenni -
Gerisz
addikt
válasz
BeLucZ #11362 üzenetére
Nem jelent bajt, nagyon sok kártya csinálja.
Giot: Amit a Prolima VRM hűtőnek nevez az 5800-hoz az semmi. Olyan van a T-rad2-höz is, de arra jó, hogy alapon csendben tartja.
A Xigmatek meg ventikből "sz*rt" csinál. Vagyis hogy mondjam, az igazság nem jobb mint a CM. Van olyan rossz
-
-
Gerisz
addikt
válasz
CptMisi #11292 üzenetére
Én már 28x cserélte drivert mióta fent van ez a rendszer.
nvidia le, ati fel. ati-ati-ati-ati-ati-ati
Volt olyan, hogy egy nap többször is cseréltem drivert. Feltettem a 10,3 javítást mert mondták, hogy mekkora király a hibákat javítja, (mondjuk nekem nem volt hibám a 10.3-al sem) majd feltettem a 10,5 Betat tök jó nem szaggat a furmark, majd pont a Csataliszt topikját olvastam mikor bedöbták a 10.4 megérkezett, jah előtte feltettem a 10.4betat, mert mondta valaki, hogy nem jó, nekem nem volt vele gondom.
Egyedül eddig a Setlers7 amiben láttam bug-ot. kopp-kopp-kopp
Win7 64bit prof eredeti(ez nem azt feltételezi, hogy a tiétek nem az, mert ugye itt nincs warez
-
Gerisz
addikt
válasz
Kristof86 #10936 üzenetére
Nem hogy örülnél, hogy segítenek.
Attól, hogy ő is látta már a hibát nem biztos, hogy ugyan az a megoldás.
sokan láttuk már ezt. Én is láttam már de csak egy párszor és fogalmam sincs mi okozza, mert ugyan azzal a driverrel volt a hiba mint amivel hosszú ideje hibátlan.
Van akinek meg a kártyát cserélték! -
Gerisz
addikt
válasz
amper zoli #10737 üzenetére
Sokat nem veszítesz vele egyébként.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Natural Titanium - Használt, megkímélt
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest