- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Poco X6 Pro - ötös alá
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoo123
senior tag
válasz
Grave_444 #24353 üzenetére
Az adatlapodon lévő konfig "AMD Phenom II x4 965 Black Edition, Sapphire HD 5850, Gigabyte GA-880GM-D2H, 2GB Kingston HyperX Blu Edition 1600MHz DDR3, Cooler Master Elite 430, Corsair HX450" bőven jó Full HD-ben is szóval én azt választanám, de 22"-nál nagyobb monitort néznék, egy 24"-os Full HD monitorra szavaznék.
Ellenben a 2GB RAM az nagyon kevés, főleg Windows7 alatt, én bővíteném 4GB-ra most hogy a padlón vannak a memóriárak
-
Greyfoot
tag
válasz
Grave_444 #24262 üzenetére
V-Sync hasznos ha a karid tolja nagyon a monitor meg 60Hz-en muzsikál, valóban ahogyan írtad ez a screen-tearing jelenség, vízszintes csíkok a képernyőn pillanatokra-én többnyire játékok indításakor, demóknál veszem észre. Ha jól emlékszem Open GL triple buffering is hasonló célt szolgál CCC-ben mint a VSync.
-
kisza25
félisten
válasz
Grave_444 #24251 üzenetére
igen a 4GB elég lesz mindenre, a ramod meg jobb lenne cr1-ben,
amint teheted a monitort meg cseréld le egy full HD-ra
a vsync on-t meg arra írták, hogy feleslegesen számol a karid 80FPS-en, ha be van kapcsolva akkor a monitor Hz-én fog menni az FPS azaz 60-on a legtöbb esetben(ez a monitor beállításától függ) -
dilipok
veterán
válasz
Grave_444 #24255 üzenetére
en nem akartam megmondani neked semmit... de csak h jobban erezd magad, magasrol teszek ra h tuningolsz vagy nem... legyen a te problemad. mindossze a velemenyemet mondtam el... De amugy tetszik a hozzallasod... te tok felhaborodva kikered h ne szoljunk bele, ellenben a segitseg az jol jon, ugye?? no comment...
-
dilipok
veterán
válasz
Grave_444 #24248 üzenetére
az hogy tobb FPS van fontos? Igen, 20 vs 25 kozott van kulonbseg, de 70 vs 80/85 kozott ember legyen a talpan aki lat kulonbseget (a vsync hianyabol adodo screan tearingrol meg mar ne is beszeljunk)
Tehat, meg mindig nem tiszta h te minek akarsz szenne huzni egy 5850-et egy 1440es monitorhoz... A kerdes nem arra vonatkozott, hogy tobb FPS-ed lesz avagy nem...
-
h1n1_900
senior tag
válasz
Grave_444 #24240 üzenetére
Nincs mit hozzafuznom... 2GB ram, 1440x900-as monitor de a vga-t azert huzzuk az egekbe mert az jo.
Szerk.:
Pata-s vinyo. Fogadd gratulaciomat. Ennel szerencsetlenebbul osszerakott pc-t eletemben nem lattam.Ha ki szeretned hasznalni az 5850-et akkor:
+2GB ram
minimum 1680x1050-es monitor
es nem artana egy gyors hdd pl Samu HD502HJ -
-
válasz
Grave_444 #24153 üzenetére
1440*900 felbontáshoz nem tudom mi a SZ@RT görcsölsz a tuning al!
oda még alapjáraton is bőven sok a 5850
inkább ha nem cserélsz monitort a procidat húzd meg MAX ra de még akkor is CPU limited lesz!
#24154 h1n1_900 ha fent van a DX11 pakk (és DX11 módba megy) az 1.9 Patch akkor alapból megy a High Textura is mert a 1.9 patch tartalmazza azt is! -
-
-
Gerisz
addikt
válasz
Grave_444 #24019 üzenetére
Már hogyne kellene neki, de amint sikerül stabilizálni kíváncsi leszek egy képre.
Nem melegszik túl, azért kapcsol le mert kevés a fesz az órajelhez.Hiába van ott 1Ghz-es eredmény meg ratyi benchmark eredmény.
A feszültség érték nincs ott, ezen meg gyári hűtővel megfől ha valami majd jól leterheli. -
h1n1_900
senior tag
válasz
Grave_444 #24019 üzenetére
Nem melegszik túl. De minél melegebb annál rosszabban megy. Nézd meg hány fokos a vrm (vddc) gpu-z ben.
Közben megvan a tag eredménye Egészen szép.
-
h1n1_900
senior tag
válasz
Grave_444 #24016 üzenetére
Hogy az a kártya nem 1Ghz-en ment az 100%
Ha a topikban visszanézed volt 1tag akinek 1Ghz-en ment egy xtreme 5850. Ő jóval több pontot kapott. Nem is ez a baj hanem, hogy a kártyán ref cooler van. 1Ghz-hez pedig kell minimum 1.2-1,25V szerintem. És még 100% ventivel is meg fog főni a vrm.
-
zsole84
senior tag
válasz
Grave_444 #24012 üzenetére
1000/1200-on? Hát nem tudom...
Feszt lehet emelni? Bár ha meg így is melegszik, akkor meg eleve kiesik a fesz emelés. Pontosan melyik Sapphire?
Mod: A kártya bírja az órajeleket, inkább valami driver probléma lehet. Ezt miből gondolod, nem úgy tűnik, ha Furmark alatt kifagy...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest