- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
omikron23
senior tag
Az a baj, hogy a doboz be volt csomagolva fóliába, azon keresztül meg csak annyi látszott, hogy azt kapom, amit rendeltem, de az már nem, hogy a dobozt kinyitották.
Garancia, meg minden erre szól,úgyhogy nagy gond nem lesz, csak az nem tetszik, hogy ennyi pénzért nem biztos, hogy új a kártya, mert ki is cserélhették akár.... -
omikron23
senior tag
Megérkezett a kártya, de a csomagolása már bontott volt....
Az Ipon-tól rendeltem,és eddig semmi gondom nem volt velük, de látszik, hogy a kártya dobozát már korábban kinyitották...
Remélem nem lesz vele semmi gond....Más is kibontott csomagolással kapta a kártyáját????
-
omikron23
senior tag
Remélem lesz egy kis időm összehasonlítani az eddigi GTX 285-el az új jövevényt...
-
omikron23
senior tag
Nekem ma hozzák a Sapphire HD 5870-es kártyát, remélem nem lesz vele semmi gond!!!
-
omikron23
senior tag
Hi mindenki!
Tervezem egy HD5870 vásárlását, de elég rémisztő híreket hallok a stabilitásával kapcsolatban... A driver gond annyira nem izgat, azt majd megoldják...
A kártyát nem húznám, alapon járatnám...Valaki tapasztalt valami hardveres gondot????
-
omikron23
senior tag
Én is tesztelgetnék már egy ilyen vga-t, de nem nagyon kapható...
Neten láttam egy 5890-est powercolor műhelyéből 156.000-et kóstált.... -
omikron23
senior tag
válasz
Goldmen75 #4579 üzenetére
Köszi a gyors és tömör választ...
Tehát érdemes lenne váltani, csak az a gond, hogy jelenleg szinte sehol nem kapni az ATI kártyát, ahol van, ott pedig 100.000 körül van. Ehhez még 15-20ezer, és GTX295, vagy HD4870X2 is van, ami még mindig jó alternatíva lenne.
Sapphire HD5870 Vapor-X pedig sehol sincs....(ez lenne a választásom)
-
omikron23
senior tag
Hi!
Vga-t szeretnék váltani, de nem hiszem hogy eljött az ideje.
Most egy GTX285-el játszom, igazából semmi gond nincs vele, csak a spórolt pénzemen szeretnék venni egy HD5870-et.
A tesztek szerint jobb mint a mostani kártyám, meg Dx11, de semmi más extra. Kétmagos GPU-t nem szívesen vennék, mert egy csomó játéknál nem gyorsabb annyival, hogy érdemes legyen beruházni rá...
Volt már Nvidia, meg ATI kártyám is, és mindegyikkel meg voltam elégedve.
Szeretnék tanácsot kérni... Maradjon a régi kártya, vagy HD5870???Várom a nálam többet tapasztaltabbak, vagy HD5870 tulajok véleményét...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Metal topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Autós topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Házimozi belépő szinten
- Elektromos autók - motorok
- Reklámblokkolók topikja
- További aktív témák...
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest