- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csokifalo
senior tag
Én is megnéztem egy rakás tesztet y.t meg olvastam is a procikról ( nem csak ezekről ), és arra jutottam, hogy abban a spec. helyzetben mint amiben én használom a játékokat ( 4K 120 fps max az oled tv miatt ) gyakorlatilag mindegy a cpu, ott a vga ami a lényeg. Na jó nyilván nem túl praktikus egy 4790K-s cpu annyira mint legalább egy 10. gen, viszont ha nézem hogy nálam a COD MW3 mondjuk 4K ultrán felzabálja a 4070 TIS-t úgy hogy a 10.900K az 26% meg 30%-on fut,néha felugrik 60-70%-ra max, és folyamatos 100%-os görbe van a vga-nak, akkor én ha most veszek egy űberhűha procit, mire megyek vele?? Persze azt is megértem hogy az emberek 99%-a aki játszik, annak nem az a lényege mint nekem, hogy a feleségemmel esténként ha a gyerek alszik tudjon COD-ozni, viszont a konzol minőség meg rotty hiába seriesx, ezért tolom pc-n...mellette ilyet vettem elő hogy 2016 DOOM, meg régi Wolfensteinek annak meg megint mindegy. A következő amitől "félnem" kell az az új COD lesz októberben. Szerintem nekem praktikusabb majd egy 5070-5080 mint egy új setup. Most lehetne azt nézni hogy vszleg az 5070 teljesítményéhez kevés lesz egy 10900K, viszont ha fps limit lesz rajta 120-ra, akkor nem biztos. Jóóóó akkor meg minek az 5070? Hát azért hogy ultrán vagy extrémbe tartható legyen a 120 fps, mert azért most is egy két dolgot finomítanom kellett pl deepfield, mert nem mindig volt meg a 120 le le esett 105-re, és nem a cpu miatt
-
Csokifalo
senior tag
Ahogy mondtam, van más is az életemben, tavaly fejeződött be az építkezés, 170M ment el rá, amellett veterán autózok, és most kilátásban van egy flipper közel 2M-ért ( a 4-ik amit így is nehéz volt lenyelni a családnak, meg főleg majd cipelni
) szóval most van egy elméleti keret amit egy éven belül gépre akarok költeni, és ebből nagy szelet inkább egy 5070 vagy 5080 majd, mint egy proci, ami 4K-ban pörög majd 30%-on...de köszi a tanácsot. Amúgy elhiszem hogy valakinek a gép a minden, és abba önti bele a zsét, és nem szólom meg érte, nekem is a 42 éves trabantom több mint 3M-ban van, normális gondolatú ember körbe röhög hogy ennyit költöttem bele, de mindenkinek más ugye, nekem a gép nem első helyen van főleg miután kb napi 2-3 óra amit játszok rajta max, azt is este a feleségemmel only COD, így beérem "kevesebbel" bár sokan örülnének annak a "sz@r" 7800x3d-nek is gyanítom
-
Csokifalo
senior tag
Mondom: miután CSAK és kizárólag játszok pc-n, meg plex, így engem a játékos cpu-k érdekelnek, abból MOST tudtommal a 7800x3d ami a best. Ha majd jelenik meg új x3d, az meg gondolom nem 150 ezres kategória lesz, viszont most jelenleg egy 4070ti superre futotta a költségvetés 2 idei kinti családi nyaralás mellett, és miután van más prioritás is mint a pc építés, nem hiszem hogy 250-300 ezreket ki akarnék majd adni egy új x3d-re, ellenben jól jönne ha lenyomná a 7800x3d árát ami bőven sok lesz egy 5070 mellé jövőre nekem, főleg hogy 4K ban játszok oled tv-n, így hidegen hagy a 120 feletti fps, csak az érdekel hogy az meglegyen. Nagyjából ennyi
-
Csokifalo
senior tag
válasz
JulianSinulf #3 üzenetére
Én jelenleg ott tartok hogy ne tudom van-e értelme játékra egyelőre a DDR5-nek, mert ahogy elnézem 6000 környékén rohadt nagyok a késleltetések, sztem kb egyelő szinten van ott egy DDR4 14 vagy 16 os késlelteséses mint a 6000-s 30-as késleltetéssel. De messzire ne menjek a cikkben lévőnek is 38 a késleltetése. Persze monduk mint én ha 7800x3d-t akarok hamarosan a játékokhoz, akkor nem nagyon lesz variálás nincs ddr4
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- E-roller topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Formula-1
- Sorozatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Corsair VENGEANCE RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, bontatlan - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- G.SKILL 32GB Trident Z5 DDR5 6400MHz CL32 KIT F5-6400J3239G16GX2-TZ5S
- 2x32GB 6400 MHz DDR5 Corsair Venegeance XMP ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest