- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsolo
senior tag
válasz
Lavidaloka #24457 üzenetére
passzívhűtő? Mit kérsz érte? Most melózok de az sem biztos elfér az Antec slk 3000 házban. a videókari is éppen éppen..... hosszú mint az országút
Nem cserélem le, majd ha akad a GTA5 akkor egyben cserélem a videókarival, vagy veszek egy konzolt azon a pénzen
csak az a baj azt sem használnám ki....
-
Dzsolo
senior tag
válasz
Alister71 #24455 üzenetére
köszönöm a válaszokat, a lényeg akkor, hogy a jelenlegi procim kihozza a maximumot a gépből. Akkor első körben hűtőt cserélek vagy csak ventit ha kapok 7cm-eset.
Videokártyát nem nagyon akarok venni újat mert nem használom ki úgysem, de ezen is simán megy minden játék, jó ok biztos van ami beakadna rajta
-
Dzsolo
senior tag
Jöttem, hogy megkérdezzem tudnátok e valami jó hűtőt hozzá mert a gyárinak kezd hangja lenni...... erre olvasom, hogy elrepült felette az idő... lehet nem is hűtő kell hanem proci... visszakerestem 3 éve 1hónapja és 12napja vettem 37.500-ért a mai nappal pedig az utódja(vagyis annak való) amit itt írtatok FX 8350 pedig 48.000.-Ft
Processzor számol ha jól gondolom a videókarinak, meg még nem tudom minek... van e értelme lecserélni.
a gépem:
AMD AM3 ASUS M4A89GTD- Pro / USB-3 lapkás
2X2 GB/1600 Mushkin KIT hűtőbordás ezt szeretném bővíteni még 4Gb-al csak nem kapok pont ugyanilyet
Gigabyte GTX 460 1Gb OC2 videókari
120Gb SSD
1Tb SataIII adattároló merevlemezakár hiszitek akár nem minden gyári órajelen megy nem értek a tuninghoz, amúgy is torrentezésre kiváló. Néha játszom vele. GTA4 The Witcher meg ilyenekkel.....
A kérdésem ebbe a gépbe van értelme az újabb procinak? vagy teljesen felesleges.
A lap aljára érve meg FX-6300 a jó vétel? ez most hogy van?
Új hozzászólás Aktív témák
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest