- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
válasz
V24Life #27215 üzenetére
Itt minden le van írva, kezd az alapokkal. Esélyes hogy nálad AUTO üzemmódban megy, úgyhogy adja neki a feszültséget rendesen.
-
djculture
félisten
válasz
V24Life #27205 üzenetére
Eladod a fenébe a lapot meg a procit és megveszed a legolcsóbb 1150-es alaplapot meg hozzá egy i5 4460-at úgy lehet optimalizálni. Nekem is volt ilyen phenom 2 cuccom a gta V meg ez a rainbow six túl volt már a határán igy folyamatos lassulások lagok jellemezték. Úgyhogy eladtam a fenébe és vettem egy asrock h97 anniversary lapot meg a 4460-at, azóta probléma egy szál se. Még gyanús hogy egy i3 is elég lenne de tapasztalatom arról nincs. Phenom 2 kurva jó proci volt de már nem erre csinálják a játékokat, jó esetben egykét új címnél megüti a minimum szintet.
-
Redneck
nagyúr
válasz
V24Life #27203 üzenetére
Elég magas ez a hőmérséklet. Vagy újra kéne pasztáznod, vagy a házad szellőzésén javítani.
Nem tudom számít e, de a Ubisoft nem szereti a kalózkodást.Multizni szeretnél vagy ez single? Mert egyébként mindkettőnek mennie kéne azzal a konfiggal, ha minden tiszta és normális.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest