- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lui76
őstag
válasz
megint én #11028 üzenetére
Sztem ha 1-2 e az eltérés nem szabad nem USB3-as lapot venni , eladásnál majd ez húzza le az értékét...
- a Giga 7.1-es hangját próbálta már vki ?
Nekem egy Audigy2 szól benne- jó régi már és az esetleges driver kavarások miatt eddig ki sem próbáltam az alaplapit , de lehet a mostani integrált más szabványokat is ismer már ?
A másik gondom a direkt Audigy-hez való 6.1 Logitech hangfal cucc, ahol az egyik kis jackdugasz speciális a több csatorna miatt, és gondolom a 7.1 rendszer szoftvere nem ismer 6.1-et !? -
darál0w
Jómunkásember
válasz
megint én #11030 üzenetére
BE procit, mint pl a 955, azt magával szorzoemeléssel is lehet huzni...míg a kiszemelt 945 procit ref clock ( FSB ) emeléssel...kicsit macerásabb.
C2es procival 4ghz alatt maradsz az 100%....
C3as procik már mennek értelmes feszen 4ghzet és kicsit többet is...
a listádban linkelt két 955 közül a drágábbik lesz a C3as
tuninggal kapcsolatban meg olvasd el ezt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest