Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
válasz
Lucifer6280 #10388 üzenetére
Szerintem sem kéne, hogy kevés legyen, ezért kéne letesztelni. Ha van hiba üzi akkor láthatjuk mi a gond. Ha a táp kevés akkor nem ír ki semmit, egyszerűen csak lekapcsol, és nincs idő üzenetre.
Ha ez a táp jól működik akkor elégnek kell lennie, teljesen igazad van, és ha más miatt kapcsol le a gép, akkor el kéne csípni a BSOD képernyőt.
-
antikomcsi
veterán
válasz
Lucifer6280 #10386 üzenetére
Jó, akkor 2 ága van, de Te írtad, hogy vx550w tápod van, és a corsair szerint annak 1 db. 41A-es 12V-os ága van.
A 8 pinesen azt hiszem 150W-ot tudna felvenni, a 6 pinesen 75W-ot. És azért terhelve az a vga is eszik ám rendesen.
Amúgy meg tudnád mondani, hogy akkor milyen tápod van? 2 x ? hány A-es?
Esetleg összetévesztetted a két vga kábelt a 2 ággal? Mert a két 6 pines is kaphatja egy ágból az áramot, a cpu-val, és minden egyébbel együtt. Pont ez a jó az vx550w-ben, hogy nincs 2 20A-es ágra bontva, mert akkor tuti limitbe ütközne az ember egy denebbel, meg egy ilyen zabagép vga-val.
Egyébként meg lehet nézni mit tud a táp, amikor nekem kevés volt visszavettem a proci, és a vga órajelét, feszültségét. A 8800GT-t nem bírta egy 550-es táp igaz nekem 2 ágra volt bontva, egy kis fogyasztáscsökkentés megszüntette a játék közbeni lekapcsolásokat.
-
antikomcsi
veterán
válasz
Lucifer6280 #10383 üzenetére
Kingmax ramokkal semmi baj, talán nem a legnevesebb a gyártó, de a moduljai tökéletesen működnek amd procival. (Az általam összerakott gépekben)
Eressz rá egy blend tesztet a procira, hogy kidobja e vagy nem.
Amúgy mikor indul újra?Játék közben random, vagy amúgy is, akár sima PH!-zás közben?
Valóban lehet elégtelen hűtés is az oka.
Esetleg kapcsold ki a hiba utáni automatikus indítást, hogyha van hibaüzenet legyen időd megnézni.
Ha nincs hibaüzi, akkor a leállás lehetne táptól is, de ha nincs terhelve és tuning sincs, akkor nem valószínű, hisz 1db. 12V-os ága van a tápodnak, az meg bőven bírja még a tuningot is.
Nekem is volt giga lapom dual biossal, de nem ért az egész semmit. Nekem a leállás melett magától bekapcsolással kezdte, aztán kikapcsolt, majd megint be. Nem tudom mi a hivatalos neve, de az a része szart be ami a tápot vezérli. Na azóta nem használok gigát, túl sok volt a szívás vele. (Nekem)
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Lucifer6280 #10383 üzenetére
nekem most így hirtelen más nem ugrik be sajna...de hátha más okosabb
több sikert
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Lucifer6280 #10381 üzenetére
ettől függetlenül, ha a procira rosszul raktad rá, akár még lehet
másik....told át a ramot a másik két foglalatba...nekem az első kettőbe alig bootolt utána meg fagyogatott a dual...de egyesével meg jo volt mind a 2be....
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Lucifer6280 #10377 üzenetére
tulmelegedés nincs?
-
JoolsNOS
veterán
válasz
Lucifer6280 #10377 üzenetére
Pedig a giga lap jobban szereti a tuningot, mint az asus.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Lucifer6280 #10375 üzenetére
tuningolsz?
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Lucifer6280 #10373 üzenetére
AM2+os proci nem megy bele AM3ba sajna
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest