Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Lipazzz #1198 üzenetére
Ne forgasd ki a szavaimat. Mivel nem ismerem az idevágó számokat, így egy szóval sem említettem hogy a Newegg és a Pixmánia azonos volumenben és engedménnyel rendeli ezeket a processzorokat az AMD-től.
Hogy értsd: (Csak példa!) Lehet hogy a Pixmánia rendelt összesen 10 darabot az AMD-től és azt tartja raktáron. A Newegg meg leszerződött havi 10.000 darabra és úgy árusítja. Gondolom így olcsóbban is kapja az AMD-től...
-
Gerisz
addikt
válasz
Lipazzz #1193 üzenetére
Most miért mondod! Nem is tesznek rá nálunk akkora árrést
De ebből csak vita szokott lenni, tehát azt is hozzá kell tenni, hogy tisztelet a kivételnek! (Nekem dolgozik pár Barátom számtech boltokba itt vidéken hát vannak érdekes elgondolások) De lehet az is, hogy már eleve szar nagykerből vagy beszerzési forrásból valókakosf: azért a pix nem olcsó bevezető árakon, meg nem mindenben a 7750-is nevetséges áron kezdett ott. Várjuk meg míg elterjed, azt a pár hetet ki lehet bírni.
Mondom én aki a 8800GT-ért minden követ megmozgattam és "horribilis áron megvettem" -
törölt tag
válasz
Lipazzz #1193 üzenetére
Attól hogy a Newegg kiskereskedelmi ára 275 USD / darab, ők sem egyenként veszik. Az AMD hivatalos árlistáján is 275 USD / darab áron szerepel a P-II X4 940 processzor, 1000 darabos megrendelés esetén.
szerk.: Előbb még ott volt.
-
whitehand
senior tag
válasz
Lipazzz #1077 üzenetére
Lipaz az intelnél is lehet fejleszteni ha nagyon akarsz nem csak a corei7 procija van hidd el hogy a világon sokkal több c2 fogy mint deneb meg amd ez a proci már egy egy eléggé telitett piacra jött és legalább 1 évet késve....ha meg nem tuningolsz az amd a core i7 képest nagyon elmarad... core 2vel is éppenhogy felveszi a versenytmind árban mind teljesitményben...jelenleg best buj nem a deneb
-
Lipazzz
csendes tag
válasz
Lipazzz #1075 üzenetére
Mindezzel pedig azt akartam csak mondani, hogy szerintem (szubjektív!) az AMD Phenom II procijai jó időben jönnek és okosan. Merthogy olcsóbbak a rivális prociknál, teljesítményben is jónak tűnnek a beharangozókat illetően, platformot sem kell váltani, ha valakinek AM2+ alaplapja van (márpedig sokan vannak). Ez egy okos húzás.
Vagyis válság idején is lehet új gépet venni/vagy régit felhozni magasabb szintre pár száz dollár megspórolásával (Intelhez képest) azoknak, akik fejleszteni akarják gépeiket.
Aztán hogy most bírja-e 7Ghz-et -kettőszázakarhány fokon, az az otthoni felhasználók 90%-át nem érdekli, sőt, vajmi kevesen nyúlnak egyszerű overclockinghoz is, hiszen egy ilyenen is elfut már szinte minden mai program/játék is. Sőt, tudok már villámgyorsan képeket szerkeszteni, de akár még egy otthoni zenei stúdiót is rá lehet aggatni probléma nélkül, ha éppen nem futja 2 x Quad Xeon-os PC-re vagy Apple-re...és akkor az extrémről beszéltem.
Akinek meg éppen megengedi a pénztárcája, az válthat Core i7-re is, ha akar. Engem nem zavar. Nekem mindkettő gyártó megfelel, ha az igényeimnek megfelel. Másokat meg miért szidjak, tényeket meg minek ferdítsek.Én pl. teljesen új gépet akarok venni, mert elvagyok ugyan a Sempron 2800+ @ 2120 GHz-emmel, meg az IDE winchesterekkel, de ez már leginkább internetezni, meg szöveget szerkeszteni jó, őskövület. (Család többi tagjának adnám.
)
Nagyon szemeztem egy jó kis Intel Q94000-val vagy Q9550-val, de ezzel az új AMD-vel spórolhatnék összességében vagy 40000 HUF-ot, és bőven kiszolgálna. Na de majd meglátjuk, mi lesz. Egy-két hónapot várhatok még.Ja és szerencse, hogy van munkahelyem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest