- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
NEm ma kezdték ezek a kiváló szakemberek a szakmát, most is kitalálták, h akinek van, az fel tudja venni, akinek nincs, annak meg esélye sincs.
Mindenféle trükös módon akarnak segíteni a családokon. Hát bakker, akkor a gyerekruha, gyerekülés, gyerekgyógyszer, pelenka, stb. áfát le kell vinni 5%-ra, ez segít.
-
mackosajt
addikt
Milyen cég?
DamentaFun?
2 is van folyamatban, gyűjtés alatt.Perpill úgy néz ki, lehet sikerül azokhoz nem nyúlni, és only apósék ingatlanjainak és földjeiknek eladásából sikerül kipótolni úgy, hogy sógornőmék is boldogulni fognak, meg mi is, és apósék hátralévő életére a gondoskodás is meglesz, meg a végtisztességre való is.
Csak ehhez 1 pappert helyre kell még tennie a hivatalnak.
Ha a rókafogtacsuka pénz megmarad, azt majd később is tudjuk használni.
-
mackosajt
addikt
Az a bizonyos 10 milla nem olyan fényes, mint gondoljuk.
Én jelenleg épp feltételeknek megfelelek, de:
- Nem akarok 25 évre hitelt is, így azon dolgozunk, hogy minden lehetséges tőkét bele tudjunk tenni.
- Környékünkön gyorsan szétnéztem, az alkalmas lakások 20-25-től indulnak, a házak olcsóbbak, olyan 17-től már 0 perces ingatlant kapni, igaz, 4 cm szigeteléssel, only kulcsrakészen, vagyis még durván 1-2 misi bele tud folyni.Szóval nem eszik olyan forrón a kását.
-
ViZion
félisten
Nem titok, gépgyártó cégnél vagyok, mint kb. Sassss is ilyen helyen van, csak ő inglendben
és műszaki vonalon, én meg kereskedelmi vezető, mi adjuk az árajánlatokat, beszélünk ügyfelekkel, mi szerezzük a munkát, szervezzük a kiszállítást, számlázást, etc. Tehát a gyártáson kívül szinte minden ide tartozik. Most éledeznek külföldön és kicsit telidobtak melóval minket. Nem baj, bár tegnap már ajánlottak egy cikket a kollégák
: "Ezért mondanak fel a legjobb beosztottjai", OK, én értem, reggel megkérdeztem mindenkit, h család, gyerek hogy van, iszunk-e egy sört
... de azt mondják nem ez a pont a baj
OK, sok a túlóra, de most kell dolgozni, amikor van meló. Szerencsére jó fejek, tudják azt is, ha lazább, akkor én is engedek jobban. Azért ma hozok egy kis rétest nekik, meg vmi üdítőt. Szerencsém van, marha jó munkatársaim vannak.
Ki mit csinál amúgy IRL?
V!ck: eeegen, kellene egy jó cickárnő, könnyebb lenne
-
stratova
veterán
Ehhe szép estét.
Erről már diskuráltunk korábban Ormányos-Kormányos kollégával. Akkoriban az elsődleges problémája úgy rémlik az AMD-s gépek anyagminősége volt, aztán AMD szépen beköltözött pár HP üzleti gépbe is. Abban viszont igaza van, hogy nagyon kevés ilyen kategóriás gép van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- OLED TV topic
- Ford topik
- Steam Deck
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest