- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
csuzda
aktív tag
válasz
Broken heart #2650 üzenetére
Nem tudja a gen5-t, de kipróbáltam auto helyett gen4 és gen3 beállítással, nem lett jó. HAGS-t kikapcsoltam. Chill már ki volt lőve. Áttértem DP helyett HDMI kábelre. Semmi nem javította meg. AMD szoftverben a játék/grafikus rendszeren belül alapértelmezettre tettem és megszűntek az akadozások.
Visszatértem DP-re minden oké. HDMI-vel rádugtam a TV-t és még mindig jó. Nyomtam egy panel care-t mert kérte, csak a sok újraindítás után nem tudta befejezni. Közben gondolom a gép elsötítette a monitort és erre jöttem vissza. Hangot vegyétek le, mert reggel óta nem kapok levegőt
[link]
Úgyhogy ez a villogás maradt. Játék már szépen fut. Már csak ki kéne találni, hogy miért hozok mindenhol ilyen rossz pontszámot.
-
csuzda
aktív tag
válasz
RobbyJr #2644 üzenetére
Most cseréltem 3db 24" 16:9-ről egy darab 49" 32:9-re. TV lenne még rákötve, de lehúztam a kártyáról, mert azt hittem az kavar be. Azóta kevesebbszer csinálja. Videó arról, hogy amúgy mit csinál a monitor. Returnalban nagyon durván produkálja, hogy beesik az FPS. Virágbolti verzió, majd ha beakciózzák akkor fogom megvenni. De tesztnek jónak gondoltam. Más játékban is csinálja az FPS beesést (pl: Warzone, Ratchet & Clank Rift Apart), de ott kevésbé.
#2640 shad83
Steel Nomad 7187
Time Spy összesen 24.128, GPU 30.207, CPU 11.273 [link]
BIOS update után
Time Spy Extreme összesen 11.489, GPU 14.312, CPU 5426 [link]#2645 zseko
Eddig olyan kombinációban használtam a 3 monitort és 1 tv-t amilyenben akartam, sose volt semmilyen gond. -
csuzda
aktív tag
válasz
RobbyJr #2641 üzenetére
Úgy emlékeztem, hogy frissítettem, de nem
2024. augusztus 9-én jött ki a legújabb stabil kiadás, augusztus 20-án letöltöttem, de ezek szerint elfelejtettem telepíteni. Újra futtattam a tesztet, 50 ponttal lett jobb. Ugyan úgy villog a kijelző. Az normális ha 1 kijelző esetén Windows + P kombinációt nyomok és a menü így jön fel? [kép] Azt hittem ha csak 1 kijelző van a gépre dugva akkor nem ad választási lehetőségeket.
-
csuzda
aktív tag
válasz
MaddeNNNN #1713 üzenetére
Én nem tudom mi van a gépemmel, de kezd már tönkretenni. (edit: azért erre a hozzászólásra válaszolok, mert ebben van ugyan az a proci, mint nekem)
Talán -20CO van a procimon, NH-D14 hűtővel és 4%-kal kevesebb pontot hozott. A GPU pedig 13%-kal kevesebb, pedig -60mV, 2700 Mhz gyors időzítésű VRAM, +10% áramfelvétel. Az egész teszt alatt a GPU max hőmérséklete 60 fok volt. Mondjuk az a CPU tüske érdekes.
Az első teszt azért volt sikertelen, mert újra elkezdett villogni a kijelzőm. Egyszerre cseréltem monitort és kártyát. A váltás óta időnként villog és be-kikapcsol a kijelző. Legtöbbször azután bolondul meg, ha inaktivitás miatt lekapcsol a kijelző vagy én zárom le a windowst. A 3dmark-nak köszönhetően megtudtam, hogy ilyenkor a felbontás változik. Ez megmagyarázza, hogy miért csinál a Warzone mindig shader complie-t. 3dmark hiba: "window_focus_lost: Display resolution changed"Gondoltam egyet, lehúztam a videókártyáról a TV HDMI kábelét. Azóta nem villog és a 3dmark is lefutott. Driverből próbáltam a 25.3.1-et is és 25.3.2-t is. DDU futtatása után 25.3.1 került vissza.
Nem tudom, hogy most a windowsnak nem tetszene, hogy 3 monitor + 1 TV-ről váltottam 1 monitor + 1 TV-re?
A kártya pontszámával nem vagyok megelégedve, de az előző kártyám a Red Devil 6900XT-vel sem voltam megelégedve. Valahogy sosem jöttek azok a számok amiket mások írtak.Teljes configom Twitchen. Szerintetek mi lehet a gond?
-
csuzda
aktív tag
válasz
ndave92 #1334 üzenetére
Foramaxtól rendeltem 380ért Red Devilt. Visszamondtam, mert vártam az alzás Pure-ra, de az meg nem jött
Azóta bánom, hogy visszamondtam. Ma megláttam, hogy ahol a proci felé kéne mennie a levegőnek, több mint a felét kitakarja a led... Erre olvasom ezt a posztot, máris nem bánom, hogy visszamondtam. Köszönöm az információt
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- World of Tanks - MMO
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Renault, Dacia topik
- Formula-1
- Milyen NAS-t vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest