- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Telekom mobilszolgáltatások
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolopele
nagyúr
válasz knoxhu #29250 üzenetére
Dehogy van gond, a 6800XT az megint más, ráadásul a Pulse az melegedősebb kártya alapból. Én nagyon háklis vagyok a hangra, ezért is választok minden kártya esetében olyat, amiről tudom hogy halk, a Red Devil is olyan volt, csak ott a Coil Whine vitt az őrületbe. Ennél egy minimális sincs. Nyilván ezekért a kártyákért ezért (is) kérik meg a felárat.
[ Szerkesztve ]
-
kolopele
nagyúr
válasz knoxhu #29246 üzenetére
Jó az így. Nekem így néz ki (bár én az MPT - vel állítottam be, a ventik kivételével máshoz nem nyúltam csak a feszhez), itt ami nem semmi a ventik fordulata. Ez már nem a batári nagy 3 ventis Red Devil ami volt, hanem a két ventis MSI Gaming X. Ennyi ventifordulat (MAX. 1300 RPM) elég ahhoz, hogy ne menjen a hot spot 75-80 fok fölé teljes terhelésen, pláne hogy én 60HZ - en használom, úgy meg aztán......
[ Szerkesztve ]
-
RetepNyaraB
veterán
válasz knoxhu #29246 üzenetére
Ez nem mond sokat. GPU-Z, vagy HWinfo kép hasznosabb lenne.
MPT pedig alapon egyetlen értéket kér, az a GFX (gpu) feszültség beállítása és utána egy reboot. Akkor nem kiszámíthatatlanul viselkedő offset feszültségértéked lesz, hanem annyi, amennyit beállítottál (persze idle visszaveszi).
Amúgy meg ha stabil és elégedett vagy vele, akkor rendben van. Szerintem nagyon magas a venti fordulatszám; ennek a fele elég és a hotspot még mindig csak 80 fok lenne.[ Szerkesztve ]
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
RetepNyaraB
veterán
válasz knoxhu #29192 üzenetére
Na és ha bobalazs linkjét végigcsináltad, akkor rögvest nyomhatsz egy 1060mV-ot a kártyára, azt szinte biztosan tudja kezdetnek.
A MorePowerTool mellett a MoreClockTool még nagyon hasznos, ebben állíthatsz egyszerűen frekit, memória sebességet, ventilátort, power limitet. Adrenalin kilőve"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
kolopele
nagyúr
válasz knoxhu #29192 üzenetére
Először be kellene töltened magát a kártya biosát, amit a GPU -Z programból tudsz kimásolni. Minden mást csak utána.
Na, Balázs kolléga máris megadta a kezdőlökést, fogadd meg amit ír
Mondjuk amióta ennyi vörös kártya került hozzám, minddel eljátszottam ezt az MPT - s dolgot, de volt egy amelyik megadta magát egy bizonyos fesz alatt. Szilícium lottó is kicsit, de mindenképp megér egy próbát, mert nagyon ritka eset. Egyszerűen nem volt képes a gyári beállítások alatt normálisan működni, legalábbis értelmetlenül kevés feszt lehetett volna rajta csak csökkenteni, plusz már 50mhz memória húzástól lefagyott. Ki volt centizve.[ Szerkesztve ]
-
bobalazs
nagyúr
-
RetepNyaraB
veterán
válasz knoxhu #29190 üzenetére
A kilencvenig, ahol most vagy. Szerintem általános használatra itt is már fűt maga körül mindent keményen, miközben megeszem a kalapom, ha jelentős difi lenne fps számban mondjuk 100Hz mínusz teljesítmény és 10 fok minusz mellett. Ja, ráadásul a 68xt egy kifejezetten kezesen babrálható fajta MPT-ben. Az adrenalin nem túl effektív feszültség szabályzásra.
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
veterán
válasz knoxhu #28919 üzenetére
Szerintem nem is a gyártó az igazi kérdés, hanem adott gyártónak melyik modellje? Bár a 6800-nál a Powercolor fapadosabb Fighter kártyájára is mondták többen is, hogy jó, mert inkább az RGB-t meg a hasonló másodlagos fícsöröket spórolták ki, de a büdzséhez képest kapott a kártya egy rendes hűtést.
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő. / ~ / Szakmai jellegű kérdésekkel privát üzenetben NE keressetek! Ezeknek a fórumon a helyük!
-
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Relatív gyári teljesítmények:
● RX 6400-hoz képest
● RX 6500 XT-hez képest
● RX 6650 XT-hez képest
● RX 6750 XT-hez képest
● RX 6950 XT-hez képest
Fogyasztási keret állításához:
● MorePowerTool
/link a weblap közepe fele/
● MorePowerTool leírás/guide, mit hogyan, miért !!!
Aktuális AMD driver:
● AMD.com
EXCEL-tábla topiklakók méréseivel:
● [LINK]
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest