- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Telekom mobilszolgáltatások
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolopele
nagyúr
válasz R0GERIUS #29702 üzenetére
Mindenféle magyarázat nélkül írom, hogy a CW nem kizárólag a jó minőségű alkatrészeken múlik, és sokszor nem áll összefüggésben az fps számmal sem, de ezt hagyjuk itt. Amit akartam hozzáfűzni még az csak annyi, hogy a Power Limit csökkentése valóban okoz némi teljesítményvesztést (persze függ attól mennyi az a csökkentés), viszont az UV is okozhat sok esetben 2-3% - ot, ez viszont már erősen szilikon lottó, nem mindegyik chip bírja a gyári órajelen sokkal kevesebb fesz mellett, volt nálam olyan kártya amelyiknél lehetetlen volt szinte az UV órajelcsökkentés nélkül. Mondjuk egy ekkora csökkenés észre sem vehető játék közben, max. kimutatja a Heaven benchmark, hogy 150 helyett 147 lett az fps.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz R0GERIUS #29702 üzenetére
"Az FPS csökkentése azért lehet megoldás, mert a CW-nek köze van a felvett áram mennyiségéhez "
Valami ilyesmire gondoltam én is, ha kevesebbet kell dolgoznia a VGA-nak, akkor gondolom kevesebb áramot is vesz fel.Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő. / ~ / Szakmai jellegű kérdésekkel privát üzenetben NE keressetek! Ezeknek a fórumon a helyük!
Új hozzászólás Aktív témák
Relatív gyári teljesítmények:
● RX 6400-hoz képest
● RX 6500 XT-hez képest
● RX 6650 XT-hez képest
● RX 6750 XT-hez képest
● RX 6950 XT-hez képest
Fogyasztási keret állításához:
● MorePowerTool
/link a weblap közepe fele/
● MorePowerTool leírás/guide, mit hogyan, miért !!!
Aktuális AMD driver:
● AMD.com
EXCEL-tábla topiklakók méréseivel:
● [LINK]
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest