- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Magisk
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed kérlek olvasd el a téma összefoglalót vagy használd a keresőt. Az esetek döntő többségében megtalálható a válasz! Kérlek itt töltsétek ki ezt az [EXCEL] táblázatot értelemszerűen, hogy lássuk kinek, milyen driverrel, monitorral, kártyával, hogyan működik a VRAM órajel visszavétel, illetve itt írhatjátok az esetleges problémákat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricshard444
veterán
válasz Steve_Brown #15607 üzenetére
Nem jött új generáció és az árak sem mentek semerre hosszútávon, szerintem ennyi lenne a megoldás.
Kövi évben biztos fog mozdulni, de nem sokat. Nagyon jó ár / értéke van ennek a modellnek, nem is adtam el végül az enyémet sem, fájt volna érte a szivem.
Vannak dolgok...
-
ricshard444
veterán
válasz TechN7ne #15569 üzenetére
És a Digital Vibrance -t felhúzni, de nem csupán szinekben volt a difi.
Árnyékok részletességében, élsimitás minőségében, mennyire mossa a távolabb lévő tárgyakat, ez mind felcsapta a fejét.
Találtam egy videót, igy hirtelen rákeresve, a kommentek is érdekesek:
[link]Vannak dolgok...
-
ricshard444
veterán
válasz TechN7ne #15567 üzenetére
Én erre 10+ éve figyeltem fel, mikor havonta cserélgettem a videókártyákat, el is indultam ennek a feltárására, de megszakadt a diszkurzus erről PH -n és jött olyan labda is, hogy más alap képminőség setting van beállitva a két gyártónál.
Arra pedig már nem volt kapacitásom, hogy összefésüljem a két kártyát és megnézzem alkalmazásonként a difit.Emlékként nekem is ez van tagadhatatlanul a fejemben, hogy AMD -vel szebb a kép.
Nem tudom valaki foglalkozott -e ezzel konkrétan, de ha igen, ne tartsa magában.Vannak dolgok...
-
ricshard444
veterán
Én pont most szenvedtem egy nagy laggos problémával.
Januári szoftver volt fent, legyalulva, majd frisset rakva 1/10 -d annyi a gond vele egyelőre.
Én szeretem ezt a kártyát, mert jó az ára, de azt érzem, hogy az új motorok már nem igazán szeretik, most az Alan Wake volt számomra egy nagy érvágás, mert ott figyel a játék, de 25 - 30 fps -t tudok kihozni a kártyából. A Forza Motorsport volt a másik, ahol elég gatya kinézett mellett van meg a 60 fps, Remnant II szintén zenész.
Amik régebbi grafikus engine -re épülnek azokkal semmi baj nincs, tök jól futnak akár 1440p -ben is. Még nem tudom mi lesz az utód, mind a kettő oldal játszik.
[ Szerkesztve ]
Vannak dolgok...
-
ricshard444
veterán
Felraktam a legujabb drivert, de nem latom sehol a Fluid Motion -t (AFMF).
Total uj a Windows is, mit kene beallitani, hogy lassam? Ugy tudom mennie kell 5700XT -vel is.Vannak dolgok...
-
ricshard444
veterán
Én 210-ért adtam el pár napja, mert nem volt kedvem vele foglalkozni. Elhamarkodtam, pedig esküszöm úgy láttam, hogy 220 a max amit ki lehet szedni belőle.
Vannak dolgok...
-
ricshard444
veterán
Megnéztem én is mit megy 2 kártya, de csak rövid időre.
1 hét alatt lehoznak jelenleg 15.000Ft-t, ami havi 60.000. Szép dolgokat lehet kihozni csendben jó hűtésekkel.Elbúcsúztam egyébként a topiktól egy 3070-nel karöltve. Ettől függetlenül figyellek titeket.
Vannak dolgok...
-
ricshard444
veterán
A 3060Ti nagyot üt, ha lehet majd kapni és nagyjából reális áron...rég nem láttam ilyen jó ár értékű kártyát.
Vannak dolgok...
-
ricshard444
veterán
Nálam a Hotspot kb 100 foknál tetőzik Nitro -val, alulfeszelve 93, de 2 óra után összeomlott a rendszer, így elengedtem. Tuningot is megnéztem, de semmi effektívet nem nyertem azzal a pár Mhz -cel.
Vannak dolgok...
-
ricshard444
veterán
Vagy i9 9900 lesz ebbe a platformba vagy dobok össze egy újat, ár és ambíció kérdése lesz.
Eddig a COD Warzone volt ahol hiába volt meg az fps, maxon ment a proci és nem volt az igazi a játék, szerencsére nem játszom vele.
Ma játszottam pár órát 1440p-ben maxon a Godfall című csodával /igen nekem tetszik
Átlag 45-50fps körül fut, simán játszható és gyönyörű.Monoton, de kikapcsolódni tökéletes.
Vannak dolgok...
-
ricshard444
veterán
Simát nem is kerestem, de látom spóroltam volna vele.
i5 9400 megy most, 4K -ban egyszerűen jobb volt a 1080 Ti mindenhol, de ha azt nézzük az sem való rá, ahogy ez sem. 3080 -t mondom az első olyan kártyának ahol nem kell kompromisszumot kötni vagy csak minimálisan ilyen felbontáson, de mivel PS5 -tel egészítem ki az asztalt, így nem akartam ilyen drága kártyát. Ahhoz kellett volna proci csere is.
[ Szerkesztve ]
Vannak dolgok...
-
ricshard444
veterán
Sajnos gyorsan kellett kartya es tudjatok, hogy most milyen a piac.
2070 -t kergettem, de ami volt raktaron az 210+ volt es az rosszabbul esett volna.
3070 -t is neztem, de 270 ugy, hogy nem tudjak mikor lesz...
Monitoron meg TV -n par meterrol siman el leszek egy ideig ezzel a karival, csak birja.Vannak dolgok...
-
ricshard444
veterán
Megjött az XT Nitro.
Alapból 4K -ban játszottam sok játékkal az utóbbi időben 1080 Ti -vel gyári órajelen.
Ahogy észrevettem 4K -ban kb 10-15% lemaradást produkált fixen a kipróbált 4-5 játékban.
Csökkentve a felbontást 1440p / 1080p -ben megkockáztatom, hogy hozta vagy még jobb is volt, mint a Ti.Tudtam, hogy nem 4K kártya, így nem lepődtem meg. Annyiból zavar, hogy a The Pathless-ben a Ti kipörgetett magából 40-45fps -t, azonos beállítással itt csak 28-35 és ez már gamepaddel is kevés.
Egyébként a hangja nem vészes, hőfokok olyanok amilyenek, megjelenése vonzó beépítve. A hűtés pedig átlagos minőséget képvisel, de nem fogdossa az ember úgysem.
Összességében az árát amennyiért vettem / 180 / sokallom érte, de egy 140 körüli ár mellett szimpatikusabb lenne.
Vannak dolgok...
-
ricshard444
veterán
Sziasztok! Olvasgattam par hozzaszolast es ugy latom sok gond van a driverekkel meg mindig.
Tehat jobban megerne egy 2070 dragabban? Nehez manapsag kartyat vadaszni...Vannak dolgok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte RX 6800 XT Gaming OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- PowerColor Radeon Hellhound RX 6600 XT 8GB - GARIS
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- XFX Speedster SWFT 319 RX6800 ingyen foxpost box
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest