- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed kérlek olvasd el a téma összefoglalót vagy használd a keresőt. Az esetek döntő többségében megtalálható a válasz! Kérlek itt töltsétek ki ezt az [EXCEL] táblázatot értelemszerűen, hogy lássuk kinek, milyen driverrel, monitorral, kártyával, hogyan működik a VRAM órajel visszavétel, illetve itt írhatjátok az esetleges problémákat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CHaooSS
őstag
válasz EdStarK #4233 üzenetére
Bejön a menü majd amikor játszani akarok fekete kép és jól beáll az egész gép.. majd még próbálgatom
A zene szubjektív. Nem vagy köteles szeretni mindent, amit hallasz, de ha szeretsz valamit és megmozgat, nyertél. Tehát ne engedd senkinek, hogy megmondja, mi a menő vagy a gáz, vagy mit hallgass. (...) A zene a tiéd. Daniel Nathan Leone
-
Foose
addikt
válasz EdStarK #3798 üzenetére
Kettővel ezelőtti amd driver volt a gépemen amikor megvettem az rx 5700 pluse kártyám. Ugyanez volt a hiba. Minden más működött, csak ets2-ats nem. Napokig próbáltam. Se opengl-ben,se dx9-ben,se dx11-ben. A megoldás az volt, hogy csökkentett módban pucoltam minden videó drivert, majd újra telepítettem az amd drivert, onnantól működött szépen.
[ Szerkesztve ]
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
eldiablo
addikt
válasz EdStarK #3798 üzenetére
MSI Afterburnert azt javaslom, hogy kerüld. Elég ronda bugokat okozhat. Ha monitorozni szeretnél, akkor ctrl+shift+o és bejön az AMD saját OSD-je. Amúgy ha jól emlékszem OSD-ben az app detection-t high-ra állítod akkor menni fog.
ETS2, próbáltam én is, de nem megy.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- Spórolós topik
- PlayStation 5
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Logitech Z906
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte RX 6800 XT Gaming OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- RTX 3070-ET KERESEK TÖBB DARABOT 105-115k típustól függően!
- EVGA Nvidia GTX 1080 Ti FTW3 ICX 11Gb
- BESZÁMÍTÁS! MSI GAMING X TRIO RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest