- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Arkennys addikt válasz  Silentfrog

üzenetére Silentfrog

üzenetéreJogos, bolhányi különbség lenne csak  Meg úgy vagyok vele, nem piszkálom, így is minden megy szépen. Kártya órajeleivel játszottam, de makacsul húzás ellenes példány, így a tuningolási kísérleteim azt hiszem végükhöz is értek. Na nem mintha nem lennék elégedett vele, nagyon jó kis proci ez, még így is, hogy nem az alap összerakáskori 6670-es kártyát szedtem be mellé Meg úgy vagyok vele, nem piszkálom, így is minden megy szépen. Kártya órajeleivel játszottam, de makacsul húzás ellenes példány, így a tuningolási kísérleteim azt hiszem végükhöz is értek. Na nem mintha nem lennék elégedett vele, nagyon jó kis proci ez, még így is, hogy nem az alap összerakáskori 6670-es kártyát szedtem be mellé Köszönöm a segítséged, jó, hogy van kitől kérdezni, aki többet tapasztalt a Llanoval. 
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Llano" APU topik
- FM1 tokozás
- Négy, három, vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Llano (Husky/K12 & VLIW5):
A8-38xx, A6-36xx/3500, A6-34xx/3300, E2-3200
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hobby elektronika
- BestBuy topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Sorban áll az iPad és a MacBook az OLED panelekért
- Metal Gear Solid
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Meg úgy vagyok vele, nem piszkálom, így is minden megy szépen. Kártya órajeleivel játszottam, de makacsul húzás ellenes példány, így a tuningolási kísérleteim azt hiszem végükhöz is értek. Na nem mintha nem lennék elégedett vele, nagyon jó kis proci ez, még így is, hogy nem az alap összerakáskori 6670-es kártyát szedtem be mellé
 Meg úgy vagyok vele, nem piszkálom, így is minden megy szépen. Kártya órajeleivel játszottam, de makacsul húzás ellenes példány, így a tuningolási kísérleteim azt hiszem végükhöz is értek. Na nem mintha nem lennék elégedett vele, nagyon jó kis proci ez, még így is, hogy nem az alap összerakáskori 6670-es kártyát szedtem be mellé