- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 17 - alap
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- iPhone topik
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
HeavyToys
senior tag
válasz
MZperX75 #6296 üzenetére
Nyilván, mindenki azt vesz amit akar, ezt tény és az is, hogy mindenkinek szuverén joga azt eldönteni, hogy neki mi éri meg és mi nem. Attól, hogy a fórumtárs idejött kérdezni, még segítő szándékkal íródott hozzászólásom miatt nem igazán értem az okot, hogy úgymond elzavarj másik fórumra
. Látom te is próbálsz neki segíteni, én is, csak az a baj, hogy én elfogadom a te véleményed, annak ellenére, hogy nem értek vele egyet, te pedig nem bírod eltűrni az enyémet.
Az, hogy egy platform halott-e vagy sem elég egyszerűen el lehet dönteni. Jó példa az Intel 1156-os foglalata, ami az FM1-hez hasonlóan mostohagyerekként lett kezelve, kapható még hozzá CPU de már nem fejlesztenek bele. Álláspontom szerint, innentől kezdve egy adott platform halott, főleg úgy, hogy az aktuális csúcsmodellt használva, már nincs hova előre lépni. Az, hogy miért nem intelt ajánlanék ezekre a célokra szintén elég egyértelmű. Az első, úgymond használható IGP-t, a HD2500-at, csak i3-as sorozatú CPU-k mellé tokozzák, aminek ára elég magas.
Mellesleg fogyasztásban, ami az Ő esetében is főleg Idle, vagy könnyen terhelt állapot lenne a Trinity fogyasztja a legkevesebbet a 3 platform közül.
Cannibal:
Ha a tisztelt fórumtárs azonban mégis az A6-3620 mellett döntene(amit még egyszer mondom, hogy én megértek, csak én nem így döntenék), akkor hűtőként, feltéve ha van 7CM magas hely a házban és olcsó megoldásra vágyik, bőven megfelelő egy Arctic Alpine 64 Plus cooler. Könnyedén megbírkózik az APU által termelt hővel és viszonylag halk megoldás is és 2700 Ft-os árával igazán jutányosnak is mondható. -
Silentfrog
veterán
válasz
MZperX75 #6296 üzenetére
Most rakok össze egy gépet és én is a Llanora szavaztam azért rendeletem egy 3870k-t.
Jobb lett volna egy 5800k de az 7 ezerrel drágább tehát egy fél alaplap ára /13 ért vettem hozzá egy A75-ös Asrockot./
Alaplap +APU+ 2x2 gb memoria 40 alatt kijön.
Szerintem ennyi pénzért összerakni egy 4 magos,keveset fogyasztó gépet amivel játszani is lehet akár halott akár nem még mindig jó üzlet.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Llano" APU topik
- FM1 tokozás
- Négy, három, vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Llano (Husky/K12 & VLIW5):
A8-38xx, A6-36xx/3500, A6-34xx/3300, E2-3200
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- sziku69: Szólánc.
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Milyen TV-t vegyek?
- Robotporszívók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Intel I5 13600 k (1 év Garanciával )
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel I9 14900K + ASRock Z690 PG Riptide + TeamGroup 32GB(2x16GB) DDR4 3200MHz CL16
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új Asus S14 Vivobook Flip X360 Touch 2in1 Ryzen5 7430U 16GB 1TB SSD AMD Radeon Vega7 Win11 Garancia
- Patika hibátlan Iphone 14 PRO MAX 128GB Független - Dark Purple - 5 Mobilxof tok + Üvegfolia
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 83% akku
- Lenovo Legion Slim 5 16AHP9
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest