Hirdetés
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Törik-e a Pixel Pro, mint a tavalyi Fold?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Konfigos
őstag
Nem igazán értem az xp-s gondot.Senki nem ismeri itt Fusion Utility : Requires either 32 or 64-bit Microsoft® Windows XP, Windows Vista, or Windows 7,
Tartalmaz jó pár gyári beállítást amik szabadon törölhetőek/változtathatóak.Viszont nekem nem tette be automatikus indításba ezért behúztam az indítópultba.Korrekt kis program szvsz,teszi a dolgát nálam rendesen.Kombinálva az AMD PSCheck programmal szuperül lehet létrehozni feszültséggel párosított órajeleket.Nem rég láttam hogy volt kérdés az hogy ha biosba alulfeszeljük-e akkor a további kisebb órajelek is automatikusan kevesebb feszt kapnak-e,a válasz rá NEM.De ezzel a programmal megoldható a további órajelek alulfeszelése is.Nálam 0.9V mellett megy 800mhz-en egy 3870k(menne sokkal kisebb feszen meg órajelen is,de minimális amit nyerhetünk vele(2-3watt) szinte nem éri meg kísérletezni vele.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Llano" APU topik
- FM1 tokozás
- Négy, három, vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Llano (Husky/K12 & VLIW5):
A8-38xx, A6-36xx/3500, A6-34xx/3300, E2-3200
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Tőzsde és gazdaság
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Elektromos cigaretta 🔞
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest