- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
snake1977
őstag
válasz
mrbigfoot #21517 üzenetére
El tudom képzelni mennyi trójaid lehet
Ha abszolút nem töltesz le semmit akkor talán kevés, én egyszer játszottam ezt meg, egy gyenge gépen amit már a virus irtó nagyon megfogna (p3 1ghz), pár nap használat után az eset online scanner (ingyenes) 4 féle trójait azonositott, meg egykét komolyabb fenyegetést, de mindet el tudta távolitani.
XP sp3 frissitve, és csak facebook, ph, és hasonló oldalakon böngészgettem mozilla firefox-al. -
djculture
félisten
válasz
mrbigfoot #21514 üzenetére
Frissítés megszűnése után max fél évre már internet elérésre alkalmatlan lesz, mert minden sebezhetőségét kifogják használni és nem lesz ellene orvosság.
windows 2000-el ugyanez volt 2010 juliusban szüntették meg a végső támogatását, egyik havernál az volt a gépen. Félévbe rá kb panaszkodott hogy nem lehet vele netezni mert amit felcsatlakozik ömlik be a szenny,oldalak nem nyílnak meg letiltódik a vezérlőpult stb stb... -
spista222
addikt
válasz
mrbigfoot #21472 üzenetére
BIOS-ban a vezérlő engedélyezve van?
Alaplapon nincs hozzá jumper hogy 5V vagy 5VSB(készenlét) kapja a feszültséget?Mire szeretnéd használni az USB-t?
Ha Billhez és egérhez is kell(BIOS-ban) akkor USB legacy support-ot is engedélyezned kell(már ha egyáltalán van ilyen). -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest