- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gban
veterán
válasz
allein #16770 üzenetére
Egy ilyen gépet nem nagyon tudsz eladni (kivéve ha megvan a vevő, de akkor majd bővíti ő), kár szerintem rákölteni, ha az eladás a cél. Vagy nem sokkal lesz jobb, vagy ráköltesz 6500-at, és kapsz érte egy ezressel többet.
Tőlem 2 hónap után vitték el a S462-es gépet, Athlonnal, 17-es monitorral, korrekt házban, billentyűzettel, egérrel 8-ért... -
gban
veterán
válasz
allein #16765 üzenetére
Én úgy vagyok vele hogy ennyiből már majdnem kapok egy 420-440-es cerkát integrált vga-s lappal, ddr1 csere ddr2-re igen gazdaságos, lapot, procit, vga-t eladod külön, vagyis gyorsabb géped is lesz, meg még meg is marad egy kis pénzed, és még a fogyasztása is a fele lesz.
Ez nem retro vonal, az igaz, de nálad nem is ez a mozgatórúgó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HP Zbook Fury G7 I7-10850H
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest