- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
frescho #96918 üzenetére
Üh, ilyeneket én is csináltam, 3D Studioban hozzájuk szép 3D-s betűs GIFeket, majd később animált feliratokat. Sőt, még MIDI zenét is tettem alájuk. Tök jól néztek ki offline, HDDről futtatva, ki is adta. Aztán nmikior feltöltöttem és pár nap múlva ránéztem (mire a temp könyvtárat üríettem helysiány miatt) akkor meg hosszú percekig töltött, meg látványosan szenvedtek az animációk, és szaggatott a zene, ami eleve tök sokára indul el. Na akkor jöttem rá, hogy egy látványosan eltalált betű és háttérszín többet tud hozni, illetvem, hogy egy szép, de egyszerű gif többet hoz, mint egy rakás csili-vili.
Később aztán ADSL-el visszajött ez a mániám, PHPBB 2 alapokon készíettem "3D fórumot". Igazából az egész ügyesen leskinezeett némi belemagyarázással 3D szerű cuccot eredményezett. Mondjuk az jól nézett ki mikor rámentél egyik másik gombra akkor "3D-ben" pörgött, meg hasonlók, de a fejemben mindig jobban nézett ki mint ténylegesen. Ráadásul több hónapos fejlesztés és tesztelés után, néhány hét múlva frissítettük a motort, és az összes addigi skin ment a levesbe. Nem volt kedvem újra nekilátni.
A pörgő, forgó gif elemek kora számomra ekkor ért véget. (és kb ezután futottam még nagyot a flash-ekkel és a morph grafikai elemekkel, amikkel nagyon látványos bannereket és egyéb honlap elemeket tudtam létrehozni, aztán persze a flash ment a levesbe).Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Egészséges életmód
- Tesla topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Újként árulhatnak használt Seagate HDD-ket a piacon
- Whisky topik
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 5600 sAM4 OEM processzor Cikkszám: 100-000000927
- AMD Ryzen 7 7800X3D 4.2GHz 8-Cores (96M Cache, up to 5.0GHz) Box Processzor! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 10700KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- i5 9600KF Beszámitok!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest