- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Redmi Note 13 4G
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jokeph
nagyúr
Abszolút egyetértek a gondolatmeneteddel.
s775, s1366 és s2011 cuccokat azért szereztem be, mert a maguk idejében nem értem fel őket és mindig is érdekelt hogy mit lehet belölük kihozni, nos ma is használhatóak SSD-vel vidáman W10x64-el még partyképesek.
Az ennél régebbi cuccok (s478,s462,slot1,s370) egy része megmaradt, a többit meg mellévásároltam emlékfrissítés céljából.
Ami ezeknél régebbi PC fronton, azokhoz sosem volt kötödésem.VGA ram busz 64 bit vs 128 bit: GF3 Ti 200-ból van mindegyik, és van különbség.
#84145envagyok: a te álláspontontod is maximálisan megérthető eme írásod alapján.
#84138DarthSun: szép kollekció !
Anno rokonak összeraktam egy alapgépet (valami PII volt) és abban voltak a SCSI HDD-im és az egyik ODD + a vezérlőkártya, azzal a megkötéssel hogy nem örökbe adom, ha már nem kell, akkor visszavárom... na ebből nem lett semmi.

Azóta rokonnak semmit, némelyiknek még akkor se ha fizetne érte.
-
envagyok
veterán
Leírom két esetem.
Uni AGP-s p4 asrock lapot árultak tesztelve itt HA-n. A srác lomis cuccokkal kereskedik a hirdetései alapján.
Tesztlapnak gondoltam megvenni, hogy videókártyákat teszteljek vele.
2000ft volt +posta
Semmi extra lap, ebay megbízható eladótól is meg lehet venni 6-8000Ft-ért.
Megjött.
1 napon át szenvedtem vele, mert indult ugyan, windows telepítés is elindult, de mikor a hardverek detektálásához ért, lefagyott. Írtam eladónak, hogy ez így nem kerek, szívesen vissza is küldöm ha szeretné.
Még neki állt feljebb, hogy nevetséges vagyok, hiszen olcsón adta, mit várok.
Hát nem azt vártam, hogy e-hulladékért fizessek 3500ft-ot, kocsikázzak 20km-t a csomagért, és 6 órát szenvedjek vele, és csalódjak
Ha az alatt a 6 óra alatt a családdal csinálok programot, akkor örömöt, ha értelmes munkával töltöm, akkor az ott keresett pénzből messze szebb jobb alaplapot vehettem volna.
Aztán volt egy P5W-DH deluxe, ott az eladó elfelejtette közölni, hogy le van tépve az elsődleges sata csatlakozó.
Minden idításkor kiírta az emiatti hibaüzit, plusz nagyon gányul nézett ki a lap.
Itt is az volt az indok, hogy olcsó volt, mit akarok.
Hogy mit?
Mondjuk hogy beleírja a hirdetésben ezt a tényt.
Aztán írt egy szép negatív értékelést, nekem a vevőnek, aki előre szépen fizettem.
Úgy kellett töröltetnem, majd pótoltattam szerelővel benzinktg-el 4-5000Ft-ért, meg erre is ráment 5-6 óra a vitákra, javításra az életemből.Lomis voodoo 3 is volt, amit vettem, hogy saját szemem láttára kezdett görbülni teszt alatt, aztán pakk, vége lett.
Én inkább veszek fele-harmada hardvert adott pénzért, vagy adok érte többet, csak jó állapotú, használható cuccokhoz jussak.
Meg az ilyenek miatt elvesztett idő is hatalmas kincs, az az egyetlen, ami csak fogy, és nem tudod pótolni, mert véges.Én így gondolom, mint gyűjtő.
Aki meg csak akar egy kis retró doom III játékhoz valamit, az simán talál pár ezerért egy nem ritka, nem túl szép, de egy darabig működő vasat.
Meg ahogy írtam, nincs bajom a lomizással, megvan annak is a létjogosultsága, de az eleve drága ritka hardvereknél nem mindegy, hogy az a voodoo5-ös esőben hóban hánykolódott millió lesodort smd-vel, amit szorgos kezek pótoltak, vagy gyári dobozában pihent egy szekrényben, mint ami nekem is van.
Árban nincs nagy különbség köztük. -
ityam
őstag
csak egy példa a legutóbbi vásárlásomból. megvettem ezt a packot.
Alapvetően nem ér 3Kt sem. egy gef 2 mx400 1k-t sem ér, és a gef fx 5200 sem ér 1 Kt sem. a hibás gef 3 pedig méginkább nem ér annyit.
Nekem pedig működő gef 2mx 400 am nincs hogy kipróbáljam. FX 5200amból csak 64 bites memvezérlősöm van és remélem a netes infók alapján hogy ez 128 bites így szívesen letesztelném mennyivel jobb mint a 64 bites.
A hibás asus gef3 delux az ezek mellett polcdisznek is elmegy, mégha bújkál is bennem hogy hátha működik csak nincs letesztelve vagy ha nagyon akarom akkor megbízok egy szakit hátha működővé tudja varázsolni. Bár lévén hogy gef 3 ti200 am van és sebességmérés az elsődleges prioritásom így nem annyira fontos ez az asus delux kártya, de NEKEM(belső megnyugvásként) megfelel hogy van egy példányom belőle még ha rossz is.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

DarthSun