Hirdetés
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Én igyekeztem azért '99-től képben maradni.
Ez többé-kevésbé sikerült is, de sok cím nem is amiatt maradt ki, mert nem futott volna, hanem mert egyszerűen nem érdekelt. CODból pl asszem a legelsőt játszottam csak, az NFS sorozatól a 2 és a 4 tetszett a Porschés résztől kezdve "levettem a kezem" a sorozatról, max néha rápillantottam.
Volt egy, ami a Burnout Paradise enginejére épült (2011-12 körül), de egyrészt elég vacakul ment az akkori gépemen, másrészt mindig úgy voltam vele, hogy ezzel az erővel BP-zhetnék is, ott legalább jobban törnek az autók és a várost is ismerem.A P3-as időket ami nekem 466-os Celeron idők voltak, meg Red Alert 2-vel (később) C&C Generalsal, Popolous 3-al, Carma2-vel, Dungeon Keeper 2-vel, Rally Championship 2000-el, Midtown Madenssel, Streets of Simcity, Delta force 1 és társaival töltöttem el. Remekül

-
hege8888
aktív tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Akkor ha jól sejtem Ti naokssal nálam fiatalabb, 30-as generáció vagytok.. Nekem volt KT7A Thunderbirddel, (haszas éveim közepén, mikor pénz nem számít, jó gépet akarok.. persze attól még messze volt, de na, így utólag 3-4 havi akkori fizu volt az a konfig...) amíg aktívan használtam nem volt vele ilyesmi bajom, ez nekem új.. Vagy ez már a megöregedett deszkákra érvényes?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bluetooth hangszórók
- Fotók, videók mobillal
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Home server / házi szerver építése
- Ettől lesz más a tévézés? Teszten a OneTV SoundBox
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Eladó i7 7700
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, 4.6GHz) AM4 Processzor
- Intel Core i9-13900K + ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO + Opcionálisan G.SKILL 32GB CL34 6800 és hűtő
- Intel Core i7-8700 6-Core 3.2GHz LGA1151 Processzor!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

DarthSun