Hirdetés
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- Erőpróbán a Samsung Galaxy A57, és úgy tűnik, visszatér az A70-es sorozat
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Arany-fekete színben is elérhető a profi dínó
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Úgy, ogy a lap valamiért nem tudta. Nem lehetett bekapcsolni a Windowsban az a kis doboz ahol be lehetett pipálni egyszerűen inaktív volt, és így PIO módban hajtotta a winyó(ka)t.
Ez olyan vacak volt, hogy ha pl mp3-at hallgattam akkor csak akkor nem szaggatott a zene, ha nem csináltam semmit sem mellé. 2-3-4MB/s-el tudott lineárisan olvasni maximum, ezért nekem minden másolás ötször addig tartott mint bármelyik haveromnak. És akkoriban is többektől hallottam hogy hát kapcsold be az UDMA-t és jó lesz. Csak épp nem lehetett bekapcsolni mert a box is inaktív volt. A biost is ezerszer átnéztem, semmi.
Úgyhogy kénytelen voltam ezzel élni, de azt a lapot amúgyis csak ideiglenesre terveztem, mert egy Abit BX-et akartam venni, ami aztán nem jött össze, így 2001 nyarától 2002 nyaráig én UDMA nélkül éltem. Volt, hogy 768MB(!) RAM mellett... WinME alatt nem volt.
Arra viszont, hogy az XP alatt volt-e arra meg nem emlékszem, de azzal a géppel amúgyis valami egészen rövid ideig használtam XP-t. -
Nekem is volt még nemrégiben is DMA gond Win9x/XP alatt is. 2 vinyó, 1 optika, mindegyik UDMA képes hardveresen, de nem volt mindegy milyen sorrendben fűzöm fel őket, melyik melyikkel lett párosítva 1 kábelen. Bizonyos sorrend esetén Win9x- ben nem maradt bent a pipa a DMA- ban, XP esetén meg a nem használható üzenet fogadott. Sőt olyan is volt hogy 80eres kábellel nem jelzett DMA/UDMA- t(jól volt kötve, jumperelve minden), 40eressel pedig ok lett, persze több kábellel is próbáltam. 775 esetén pedig a 80ereseket is válogatnom kellett. Az egyik IDE portra csak egy Asus kábel lett jó, ha bármi mással kötöttem be, bekevert, valamelyik drive eldobta a DMA- t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
DarthSun