Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Légből kapott hírünk van képekkel
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telemax GSM Szerviz Kft.
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Fred23
üzenetére
Nem is nagyon próbáltam szerválni, a GeF4Ti- ok mennek régi gépben is, GeF2GTS/Ultránál pedig nagyobb a teljesítményük. Ezek a GeF2 helyettesítőim, bár nyilván aki az időrendet kedveli, annak nem passzol. Ha ráhajtottam volna, akkor gondolom legalább mutatóba egyet be tudtam volna zsákolni. Nem egyszerű esetek ezek már, a 9800Pro- t is sokáig hajkurásztam, aztán nagy nehezen lett egy.
-
-
válasz
Fred23
üzenetére
Ha a 200 MHz órajelből és fejlettebb elágazásbecslésből fakadó előnyt teljesen kiegyenlíti a magasabb fsb és a jobb RAM timing az Athlon TB esetében, akkor is az van, hogy az Omega driver le lett győzve. De majd kimérem valamikor korrekten, mennyi is az annyi.
Régi driverrel kerek 3000 pontot is össze lehet hozni ezzel a konfiggal -csináltam valamelyik 2001 elejivel egy 3002-t-, de úgy tűnik, elérhető akár a 3500 is, csak ahhoz már 2002-es driver kell. ~16% difi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mozilla Firefox
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Futás, futópályák
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Légből kapott hírünk van képekkel
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Háztartási gépek
- Olcsón hozhatod ki a maximumot régebbi Intel CPU-kból
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 100% Akkumulátor
- Minis Forum Mini PC MS-A2 Ryzen 9955HX 16GB 1000GB 1 év garanciával
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
DarthSun