- iPhone topik
- Akciófigyelő: Kedvezményekkel nyílt új Xiaomi Partner üzlet a Westendben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
DarthSun
üzenetére
Az egész úgy kezdődött... hogy elkövettem azt a hibát, hogy a múltkori 3250MHZ-et (sajnos) máshová is elpostoltam.
Na, emiatt akadnak most mindenféle ellenfeleim P4 és Athlon XP és egyéb oldalról. (főképp orosz és török oldalon)
Nos mivel a 3D mark is számít, gondoltam a VGA oldalon dönthetek, de ezek mind HD3850-esek
szal az ilyen X800GTO-kkal vagy 9700-aakkal (aminekem van) nincs esélyem ... majd nézzek jobb VGA-t, és borsot török a török orruk az alá ...
De így esélytelen mert a HD3850-et nem tudom mivel leverni, AGP-n.Mert az a baj, hogy amit most én tudok, az a GeF3 oldalon 2D max 3D...
Ezek alig várják, hogy yemek benim bilgisayarım, vagyis megesznek mindenestől...
Látnád, van olyan 5500MHZ-es P4-esük ami stabilabb mint a német gazdaság!! és ez csak egy... van más is ott.Büszkén képviselem majd hazánkat, a versenyben

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- i7-10700
- ÚJ GARANCIÁS AM 5 processzor bazár! VERHETETLEN ÁR!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Black - i5-1035G4 I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB (MC9E4MG/A) Ezüst - MAGYAR - 77 Ciklus - Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

szal az ilyen X800GTO-kkal vagy 9700-aakkal (aminekem van) nincs esélyem ... majd nézzek jobb VGA-t, és borsot török a török orruk az alá ...