-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltanz
nagyúr
Az elég baj nálam 20-80 % között és nem akad meg, PIII ról beszélek a PSX -et is arra értettem (mondjuk ott sem mindegy mivel próbálkozol egy mai középkategóriás gép viszont elbír szinte mindent). Valami gond lehet nálad mert a P4 Celeron notim kicsit gyorsabb mint ez és azon ritkán megy fel 100% -ra.
-
-
-
Mondjuk sajna ez a proci már kaphatott mielőtt hozzám került, rendesen, s azért kell ilyen sok cunder a 4GHz fölötti eredményhez
a legutolsó steppinges, szal simán mehetne ekkora feszen 4,3-4,4körül is... Majd ha ocsóé' lehet kapni 3,2eset vgay Extreme Editiont, tuti beruházok egy olyanra
-
-
Badman 4ever
őstag
Akkor az se mai gyártmány.
A nagygépben 82 napos 160 GB-os ATA-s Samsung van és két 350 nap körüli winyó még a 40-GB-os WD Blue és a 10 GB-os Fireball. Mindhárom 100%-os minden tekintetben!
Egy másik gépben viszont van két Maxtor egy 10 és egy 40 GB-os és mindkettő szörnyű állapotban tenyészik, most midkettő 75% körül van: bad sector, átviteli hibák, túlmelegedés és nagy zaj amit produkálnak. Ezt a 75%-ot is csak egy program általi fixálással értem el, előtte az egyik 17%-os kondícióban volt és a HDD Sentinel 20 nap hátralevő időt jósolt neki. A másikkal is hasonló volt a helyzet, ott 50%-on állt a fix előtt a merevtányéros (egy rokonnál is van pont ugyanebből a tipusból 40 GB-os Maxtor és az is ugyanilyen állapotú). Szóval nem mindegy milyen HDD-je van az embernek. -
Badman 4ever
őstag
Van benne csökkentett mód, nekem is kellett használni, miután 2 Win 7-et totálkárossá tettem.
Amúgy felraktam a HD Sentinelt a kis Compaqra és meglepett amit láttam a '98-as 6GB-os Fujitsu lemezzel kapcsolatban:
A winyó 100%-os és több, mint 9 és fél év működés van benne....
Na ezt érje utól egy jelenlegi SSD is! -
-
neduddki
nagyúr
HI!
a sima 3.4et kaptam prescott bordaval a 3.2n meg egy vastag rezbetestes nw bordam vot, egeyteln prescottam volt, de mikor a 3.0as prescpot siman hozta irodaban a 3.4+-os 754es sempron, mikozben a egyb jelmezoiben messze folotte vot:- ) amugy a 3.4es sempron egy diszno proci vot gw03alatt siman legylazta a 3.2es venicet:- )))
udv
neduddki
-
Badman 4ever
őstag
Vannak még ilyenek is, hogy A modern játékok gyors memóriát (DDR SDRAM/RDRAM) igényelnek meg, hogy a modern játékok 1GHz-nél gyorsabb processzort igényelnek... Komolyan milyen modern játékot terveznek minimum 1GHz-es prockóra?
(#2592) neduddki: Én is az ASUS drivereket használom.
Szerk.:
(#2569) peti_s: Én nekem a TvNetwork tetszik ami most van, ugyanis a 10/10-es csomagot megemelték 20/20-ra és így álom letölteni. -
IC7-MAX3 viszont S478as, és így faja, AGP+DDR1+P4.. a PCIE+DDR2+LGAp4 kombó az olyan nonszensz
más: akosf kolléga itt volt nálunk és nekiestünk a Win7 projectnek, 133MHZ-en K6-III+ procival szépen duruzsolt a rendszermajd most a ramot veszem lejjebb 80MB-ra továbbá a procit cserélem K6-2-re... oszt meglátjuk
-
neduddki
nagyúr
HI!
es huna zegben van az a e3200-es maaaaa???:- (
udv
neduddki
mod: akosf: en omegat keresnek hozza, mert a 9000esek idejen fojjamatosan szivtam a ati gyari driverrel /kiveve zafir/gb vga-nal/ (mongyuk van egy ojjan ari rage 128am ami semmejik masik driverrel /2k/xp/ nem megy csak a zafir honlarol hozatotottel:- ))
-
-
törölt tag
Értékesíteni kedvezőbb áron?
Ennek egy rakás hátulütője lehet.
Csak néhány példa:- a konkurenciához képes elavult terméket árulsz,
- elvonja a piacot a haszonnal értékesíthető termékeid elől,
- csak nagy veszteséggel tudod komplett termékké építeni és eladni,
- alkatrészként való eladás nem megoldott az adott üzletágnál,
- további raktározást, adminisztrációt igényel,
- ... -
Rive
veterán
Egyszer egy recikla-cégtől 3-4 kiló P4 Xeon proccot mentettem ki. Szerencsére óvatosak voltak a használhatatlanná tételkor. Ugyanott komplett szerverlapok, memóriák, mifene.
Az a helyzet, hogy az efféle cuccok egy hivatalos disztributornál egészen addig csak meglehetősen keveset érnek, amig a vevő át nem veszi őket. Ha pedig az anyacég úgy dönt, hogy az áru nem adható el gazdaságosan, akkor megszünteti azt. Ennyi.
-
sajna nem ez vámmentes terület... megy a levesbe...
emléxem mikor oda kerültem a céghez, akkor még sokkal jobban ment, meg a tulaj is amcsi volt, nem kínai zsugori pöcs... 30ezer!!!! alaplapot törtek szét. csak azért mert sok volt belőle! mind LGA-s lap volt szal nem is régiek.. kibaszkodták az udvarra pár biztonsági őr meg figyelte ne legyen lopás, és rá engedték a targoncákat, mind szét kellett törni... most is előfordul, úgy hívják szakszerűen, hogy "alaktalanítás"
Azért hívják annak, emrt minden egyes kidobandó kütyüt, hogy tutira menjenek bazi nagy kalapácsal összeverik -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
törölt tag
Egyelőre jöjjön össze a 200MHz, majd aztán esetleg gondolkodunk a cserén...
Egyébként nem kis kézügyesség kell ahhoz hogy valaki kicseréljen egy ilyen soklábú szörnyet.
Az előbb épp az 550-es Athlon GFD csatlakozójára próbáltam forrasztgatni, de nagyon nem akarta befutni az ón.
Azért próbaképpen sikerült átalkotni az 550-est 500-assá, mindössze az A4<->B4; B1<->B19 pontok összekötésével. Mivel 500-as procit nem sikerült szereznem, így kénytelen leszek ezzel WR döntögetésbe kezdeni.
-
Alister71
nagyúr
Persze, hogy nem. Azért van pár játék, ami kifejezetten L2 igényes. Pl. a Codemasters Race Driver Grid és a Colin Dirt.
A korábbi E2180-om, majd az E4500-öm is nehézkesen viselte ezeket a játékokat. De az E7300-nak teljesen síma ügy. Egészen komoly FPS különbségek mérhetők. -
Alister71
nagyúr
Na persze
, bajod van, hogy a P3-asom alázza a rendszered mi?
Ha esetleg gond lenne van még azért tartalék.
Persze azóta már megint ATI dolgozik ugye, 3870 személyében., kicsivel kevesebb pont, de a képminőség azzzzzzzzzzzzzzz.......................
Jön nemsokára a friss XP-s P3 , 01 eredmény tuningmentesen. -
-
Penyus
senior tag
Nekem is kimaradt az egesz. Teljesen. Azert is kertem segitseget. Egyszer voltam egy helyen netet kotni ezer eve ahol a gyerkek ps1-el jaccottak. Asszem tekken 3at. De en ugye nem arra figyeltem. Amugy azert vettem meg a gepet mert van ra alone in the dark 2. Es jobb mint a pc-s kicsit. Es szamomra az alone 1-2-3 az isten. Szal jatszanom kell ezzel. Mert a pc-s ps emuba kifagyott kb 1 perc utan. Igy eredeti hardveren mar megy.
-
-
-
ez egy hosszú történte, röviden: mindenki jól járt, kicsit hosszabban: forras2-nek kellett 20k meg egy hd2600XT... volt egy ember akinek kellett HD3870, amiért adott volna egy hd2600XT-t meg asszem 13k-t... nekem meg volt egy 3870esem
azaz emberünknek oda adtam a 3870esem, ő adta a 2600xt-t meg a 13k-t én kipótoltam 7k-val s meglett a 2600xt meg a 20k, amit attam forras2-nek, s a végén mindenki boldog volt, még forras2 is, igaz ő kényszerből -
-
-
-
-
törölt tag
Egy 800MHz-es eredmény: 1m 26.640s (Celeron 420)
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- i5-8400 Processor, 6 mag, Max Turbo 4.00 GHz, ajándék hűtővel-elkelt TheCrafter22, értékelésre vár
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7 10700 - 4.8 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Intel Core i5-13500 OEM
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged