-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
peti_s
addikt
válasz
Badman 4ever #185 üzenetére
Én megcsinálom most a P3 450 MHz-el.
-
Badman 4ever
őstag
válasz
Badman 4ever #167 üzenetére
Na lesz a házi gameszerverbe egy 500-as Pentium 3 valószínűleg és azzal már jó eredmények születhetnek.
-
peti_s
addikt
válasz
Badman 4ever #167 üzenetére
Igen, én is gondolkoztam, mert végülis jók az átszámítások, csak már más azért a két processzor. A Coppermine már teljes L2 Cache sebességgel rendelkezik, de abból fele annyival. Meg hát az 180 nm-es technológia, a Katmai pedig 250.
-
peti_s
addikt
válasz
Badman 4ever #164 üzenetére
Azért ez nem így van, én már csak tanusíthatom, hiszen nekem 1-1 db 450 MHz-es PII, és PIII-as processzorom van, és más eredmények jöttek ki. De várd meg a tesztemet, majd meglátod. Sztem rosszúl számoltad át.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Badman 4ever #164 üzenetére
Ez így nem működik, mert az FSB fix korlát a rendszerben, ha az is a duplája lenne más eredmények születtek volna.
-
peti_s
addikt
válasz
Badman 4ever #162 üzenetére
Már tudom, megcsináltam a teszteket, de csak minimálisan. Bár ahol az SSE-t bírja hasznosítnai a P3, ott azért jóval jobb. De azért érdekes, mert a PII legerősebb processzora van meg, a 450 MHz-es, és egy u.olyan szerkezetű középkategóriás, ugyanúgy 250 nm-es CPU, csak benne van az SSE utasításkészlet, és azért erősebb. Azt nem árulom el hogy melyik hol volt erősebb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Autós kamerák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- DUNE médialejátszók topicja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Spórolós topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Windows 11
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged