- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Köredzésen járt az Exynos 1680
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali navigációs kérdések órája
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rive
veterán
válasz
petakpa1 #30182 üzenetére
Ha az FSB azonos a két procinál, akkor elvileg működhet az asszimetrikus rendszer. Ilyenkor mindkét proci a saját szorzója szerinti órajelen megy.
A konkrét alaplaptól függően mondjuk még lehet gond, ha a core-fesz különbözik, vagy ha a BIOS nyafog.Ui.: 'köznapi' PIII esetén nincs mód a szorzó állítására. Keringenek némely ES példányok, azoknál talán.
-
törölt tag
válasz
petakpa1 #12372 üzenetére
Nem fog működni a dolog.
Az órajelgenerátor IC úgy működik, hogy bekapcsoláskor megnézi a jumperek beállításait, majd annak megfelelően felparaméterezi a PLL-t. A továbbiakban már csak az SM (System Management) buszon keresztül, szoftveresen lehet állítgatni. A BIOS is így, az SM buszon keresztül állítja be a különböző időzítéseket. Mind az órajelgenerátornál, mind a chipsetnél.
-
sladka_pani
senior tag
válasz
petakpa1 #12275 üzenetére
Köszi, szabványon van persze, 100x5.5. De már próbáltam, hogy ledowngrade-lem a frekcenciát 66x6-al, meg mindehogy máshogy, nem ez lesz a baja
További hdd-t már feladom, mert mind a kettő amivel próbálom más gépben 100%-os-an működik gond nélkül. Tényleg videó kártyára gyanakodok mostmár én is a kékhalál üzije miatt.. -
törölt tag
válasz
petakpa1 #1004 üzenetére
Utánanéztem ennek a mobil Barton-os dolognak. Neked már sikerült beállítanod vagy láttad már valahol hogy egy ilyen processzor 3-as szorzóval működött? Az AMD doksiban 5-ös szorzó szerepel legkisebb értékként, a különféle fórumokban meg a 6-os volt a legkisebb amiről említést tettek a CrystalCPUID - Barton párosítás kapcsán. Igaz, a CrystalCPUID leírásánál K7-hez 3x-24x szorzókat lehet olvasni, de ettől még lehet hogy ezeket nem engedi beállítani a CPU ( amolyan feautre a program készíti részéről ).
-
Új hozzászólás Aktív témák
- CPU léghűtés kibeszélő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Battlefield 6
- Xbox Series X|S
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Villanyszerelés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- További aktív témák...
- 30+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest